Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC tilbehør

Biltema har et stort og bredt sortiment til motorcyklister, ATV- og snescooterkørere. Her finder du det hele i en prisvenlig solid kvalitet. Gå på opdagelse online blandt vores store udvalg af tilbehør til motorcykler, ATV og snescooter. Vi har næsten alt indenfor udstyr og reservedele, der øger din køreglæde. Biltema har lang tids erfaring med grej til din motorcykel og ved at kvalitet er et vigtigt parameter. Her får du samlet dit behov for udstyr på et sted.
Husk at du altid har mulighed for at komme forbi din Biltema for at kigge nærmere på produkterne og spørge en lokal motorcykelentusiast - vi tør godt vædde på at der er mindst én blandt vores mange dygtige medarbejdere.

Søg efter reservedele til din MC

Personligt tilbehør til MC-køreren

Biltema har et stort udvalg af beklædning, hjelme og sikkerhedsudstyr. Når det drejer sig om beklædning og hjelme er sikkerhed, komfort og stil topprioritet. Motorcyklister er mere udsatte - både i trafikken og når det handler om vind og vejr. MC-tøj skal sidde godt og behageligt, holde vand, vind og kulde ude og yde maksimal beskyttelse ved uheld. Så gør det heller ikke noget at det ser godt ude både på vejen og når du holder en pause. Hos Biltema finder du MC-beklædning til al slags vejr, støvler, handsker, halskraver og huer til at holde varmen. Vi har hjelme, briller, beskyttelse til cross, rygskjold m.m. til din sikkerhed.

Bagageudstyr til MC

Her finder du alt fra en handy rygsæk fra den daglige pendlertur til pak- og sadeltasker med plads til alt til langturen. Vores rygsække er lette og beskytter indholdet godt, mens de sidder tæt og ergonomisk på ryggen. Vores topbokse er af solid pp-plast med nem montering, aerodynamisk udformning og overraskende god plads. Du finder også vandtætte rollbags, sadel- og paktasker, edderkoppeelastikker til fastgørelse af bagagen og træk og last til ATV og snescooter.

MC-belysning

MC-belysningen er en væsentlig del af din sikkerhed. Hos Biltema er alle vores lygter selvfølgelig E-godkendte. Du finder både lovpligtige for-, bag- og blinklygter til MC og ekstralygter til kørsel i mørke og costumeopbygning. Vi har også nødvendige beslag og værktøj til montering.

Lås og garage til MC

Beskyt din MC med et overtræk/fuldgarage og en solid lås. Med et overtræk er din MC bedre beskyttet mod vejr og sol, og du slipper for at skulle afsted på et vådt sæde om morgenen.  Selvom et overtræk umiddelbart er nemt at fjerne, viser undersøgelser at der faktisk stjæles færre MC’er, hvis de står tildækket. Din MC bliver mindre synlig og tyven skal igennem flere barrierer, før vedkommende kan rende med noget. En kraftig kædelås på 120 cm er lang nok til at du kan låse kæden rundt om en lygtepæl, et træ eller sammen med en anden motorcykel. Vores motorcykellåse er SBSC-godkendte og hærdet til maksimal beskyttelse mod bore- klippe- og saveværktøj. Et overtræk af nylon beskytter din MC mod ridser fra lås og kæde.

Alt til dit MC-værksted

Det er aldrig for dårligt vejr til motorcyklen - hvis man ikke kan køre, kan man altid gå i værkstedet. Biltema har alt til at passe og pleje din motorcykel til den ultimative forkælelse.
Her finder du både værkstedsudstyr, værktøj og lifte, så du har det grundlæggende udstyr parat til at arbejde på din motorcykel i en behagelig og tilgængelig højde. Du finder en lang række reservedele til costumeopbygning, reparation og udskiftning af sliddele. Med det rigtige udstyr og reservedele er reparationer, dæk- og kædeskift en leg. Vi har selvfølgelig også olier til motor, bremser m.m. specielt MC.
Endelig skal man ikke gå ned på udseendet. Det er langt nemmere at vedligeholde en ren motorcykel. Til en motorcykel er det vigtigt at bruge korrekte rengøringsmidler, så du ikke skader lak, motor og andre overflader. Her nytter det ikke noget at gå i skabet under håndvasken. Hos Biltema anbefaler vi bløde svampe og børster, knofedt og haveslangen - højtryksspulere har ikke noget at gøre i nærheden af en motorcykel. Den allersidste styling, så kværnen ser lækker ud til solskinsdagene, finder du selvfølgelig også hos Biltema.

Tilbehør til ATV og snescooter

En del motorcykeludstyr kan selvfølgelig også bruges til ATV eller snescooter og omvendt - men nogle ting er speciallavet til én specifik brug. Du finder mange praktiske arbejdsredskaber og redskaber til kørsel i hårdt terræn med ATV eller snescooter. Vi har sneplove, lastramper og -lad, elspil, specialtilbehør og meget mere.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.