Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vask og rengøring af mc - få en mc der skinner

Hos Biltema.dk finder du alt, hvad du behøver for at holde din mc helt ren og funklende både plejeprodukter til vask- og rengøring af din mc. Det kræver ikke ekstra tid at holde din mc i topform både udvendigt og indvendigt. Ved at anvende de rigtige produkter bliver arbejdet både enklere og nemmere. Så hvis du går meget op i din mc og prioriterer at den altid står i knivskarp form, så finder du i alt det, som du skal bruge til at vaske, pleje og rengøre din mc med for at få den til at skinne hos Biltema.dk.

Alle motorcyklister skal have det rigtige rengøringsudstyr

Er du motorcyklist? Så bør du have det væsentlige rengøringsudstyr til motorcyklen. Børster er en vigtig del af det rette tilbehør. Brug forskellige børster til de forskellige områder af motorcyklen for et skinnende resultat ved vask af mc. Her kan du med fordel købe et børstesæt, der kan rengøre flere forskellige områder på motorcyklen. De forskellige børster er udformet, så det bedst kan komme ind i alle kroge og kanter. Desuden undgår du at sprede snavs og fedt fra en del af motorcyklen til en anden med separate børster. Brug en børste til at rengøre dækket og til at affedte de hårde områder nær motoren. Det samme gør sig gældende i forhold til kluden, du bruger til rengøring af snavs fra mudderet. Den samme klud skal ikke bruges til at rengøre de lakerede dele da snavset, der er fanget i kluden vil forårsage ridser og hvirvelmærker i malingen.

 

Rengøring og vask af mc - brug vand og kun egnede rengøringsmidler

Når du skal rengøre din mc, så vask med vand - brug dog ikke for meget af det. Brug kun det rigtige rengøringsmiddel til at udføre arbejdet. Så garanteres du et funklende og skinnende resultat. Vær opmærksom på ikke at anvende slibende produkter, der kan beskadige krom eller maling, da det vil være det sidste, du ønsker.