Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

ATV udstyr

ATV’en er blevet et populært tilbehør hos flere landbrugsejendomme og bygninger med større arealer tilknyttet, fordi maskinerne kan varetage mange af de samme opgaver, som en minitraktor vil kunne, mens de koster langt mindre. En ATV er langt fra kun til sjov og ballade, men har derimod mange anvendelsesmuligheder. Køretøjerne har et stort potentiale, fordi de er hurtige og kraftfulde. Hvis du har valgt at investere i en ATV, så bør du få mest muligt ud af det potentiale, maskinen har. Den bedste måde at indløse det store potentiale er ved at få ekstraudstyr til din maskine, så den kan bruges til en lang række forskellige opgaver.

Herunder vil du kunne læse mere om, hvordan du med lidt ekstraudstyr vil kunne løse en lang række forskellige opgaver og forsøde din hverdag betydeligt. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores udstyr til ATV, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde frem til det udstyr, der vil passe bedst til din situation.

ATV til snerydning

Som nævnt har din ATV et stort potentiale og kan anvendes til mange arbejdsopgaver, og en af de opgaver er rydning af sne. Snerydning kan ofte håndteres af en ATV, og mange bliver overrasket over, hvor effektive maskinerne er til at fjerne sne. Her på siden finder du en sneplov i høj kvalitet, som vil gøre det meget nemmere og sjovere at fjerne sne i de kolde måneder. Til kulden har vi ligeledes varmehåndtag, som kan sættes på din ATV. På denne måde kan du holde varmen, uanset hvornår du er ude og køre. Hvis du ikke allerede har arbejdsbelysning på din maskine, så anbefaler vi klart, at du får sat dette på til de mørke morgener eller aftener.

I vinterperioden kan det være vanskeligt at få fremdrift, særligt i de perioder hvor der ligger store dynger med sne på overfladen. Uanset om du skal køre gennem sneklædte landskaber eller andet svært fremkommeligt terræn, så er det uundværligt at investere i et sæt terrænkæder. Hvis du ønsker at have glæde af din ATV i lang tid fremover, så bør du investere i en helgarage, som skåner din maskine fra det hårde vejr. Hvis du er mere interesseret i at vide, hvordan du får effektiv snerydning, så kan du altid henvende dig til vores dygtige personale.

ATV til transport af gods

Med en ATV kommer du hurtigt fra A til B, og derfor er maskinerne ofte anvendt til større ejendomme, da du på ingen tid kan komme ud til dine opgaver. Det er derfor også vigtigt at have plads til dine redskaber, og det kan du gøre ved at investere i en opbevaringskasse eller anhænger. Her kan du opbevare alt det værktøj, som du skal bruge til dine arbejdsopgaver. Det betyder, at du altid har det nødvendige værktøj ved hånden, så du kan optimere din tid bedst muligt.

Hos Biltema finder du ligeledes elspil i høj kvalitet, som har en kobling tilkoblet, der giver mulighed for at frikoble kabeltromlen og trække kablet ud med håndkraft.

Andet udstyr

Hos Biltema har vi udstyret til din ATV. Vi har alt fra kædelåse, anhængerkroge til krane og tømmervogne. Du finder langt mere information omkring alle vores produkter, hvis du klikker ind under hver enkelt produktside. Under produktsiden vil du typisk kunne finde manualer eller dokumenter, hvor du kan finde tekniske detaljer omkring det udstyr, du ønsker. Nederst på siden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret omkring vores seneste nyheder og tilbud. Så er du godt på vej til at få mest muligt ud af din ATV.

Få personlig vejledning fra vores dygtige personale

Hos Biltema står vi klar til at hjælpe dig med at få mest mulig glæde af dine maskiner. Du er altid velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller gerne vil have hjælp. Vi har en bred viden omkring ATV’er og kan derfor give gode råd til, hvordan du finder udstyret, der passer til dine behov. Så kig forbi din lokale Biltema og bliv klogere på, hvordan du får mest muligt ud af din ATV.