Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Motorcykellås: sikkerhed til tohjulede køretøjer

Tohjulede køretøjer har længe været en fantastisk mulighed for vind, luft og frihed. De er praktiske til en person, og fylder mindre end en bil. Motorcykler og knallerter kan ikke forsikres på samme måde som biler, da de jo ikke har døre. Derfor bør man forsikre sig i form af en god lås. Det kan Biltema hjælpe dig med.

MC låse- og kædelåse: tips og tricks

Der er desværre utallige uheldige situationer med tohjulede køretøjer. For de garvede tyve, kan de være nemme at stjæle. Derfor har Biltema samlet nogle tips og tricks, så du kan undgå en ærgerlig situation.

Sørg for at styr på udstyret

Hvad mener vi så med det? Vi mener, at du kan helgardere dig i højere grad, ved at låse forskellige dele af dit køretøj. Som udgangspunkt har Biltema forskellige låse til forskellige dele af enten motorcyklen- eller knallerten. Vi tager naturligvis forbehold for ændringer i vores sortiment, hvis dette skulle forekomme. Du kan eventuelt bruge en kædelås til baghjulet, og drejelås- eller skivebremselås til forhjulet.

Vær opmærksom

Når du har været ude på en køretur og skal til at stille dit køretøj, anbefaler vi, at du er opmærksom på mulige udfordringer. Hvis du har muligheden, er det bedst at parkere den inden for dit synsfelt. Hvis dette ikke er muligt, anbefaler vi, at du bruger teknikken som beskrevet ovenfor. Uanset om dit køretøj er inden for dit synsfelt eller ej, bør du altid forsøge at låse den fast til noget. Det kan f.eks. være lygtepæle eller cykelstativer.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.