Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC olie i høj kvalitet

Står du og mangler olie til din motorcykel? Så kan du finde det du mangler her. Hos Biltema har vi et stort udvalg af højtpræsterende motorcykel olier som er produceret til at klare de høje krav og høje driftstemperaturer. Vi har MC olier som er egnet til alt fra sneescootere med mindre motorer til store V-Twin, sport- og racing motorcykler. Du kan bestille motorcykel olie her på siden og afhente dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige MC olie til din motorcykel, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

Sådan holder du din motorcykel i topform med MC olie
For at holde din MC kørende er det vigtigt med vedligeholdelse og daglig kontrol, dette er ikke kun for at din MCs ydelse og holdbarhed, men også for din sikkerhed, når du kører. For at holde din MC i topform kan du gøre meget selv for at sikre dette. Her gennemgår vi hvordan du med MC olier kan holde din motorcykel i topform.

Motorolie
Du kan aflæse motoroliestanden gennem inspektionsglasset eller med oliepinden. Hyppig kontrol er nødvendig, da alle motorer kan have et olieforbrug. Det kan skade din motor og gearkasse, hvis du kører med for lav oliestand. Motorolien påfyldes gennem påfyldningshullet og hæld helst kun lidt i ad gangen af den anbefalede olie. Vi anbefaler at du altid kontrollerer emballagen for at se om olien opfylder de anbefalede specifikationer før køb.


Bremsevæske
Hydraulisk aktiverede bremser, som de fleste motorcykler har, kræver ingen justering, men det er nødvendigt at du kontrollerer væskestand, utætheder og slitage. Bremsevæske optager med tiden bl.a. vand, derfor forringes væskens virkning. Husk altid at følge anvisningen om udskiftning af bremsevæske, som er angivet i serviceforskrifterne for din model.


Kædespray
De fleste kæders holdbarhed er meget afhængig af korrekt vedligehold. Husk derfor altid at tjekke kædens stand og smøring før kørsel. Hvis du kører i megen regn eller i støvet områder slider dette meget mere på kæden. De fleste kæder er udstyret med tætningsringe, der hjælper med at holde fedtet, fra kædesprayen, i kædens led. Kæden sprayes efter behov.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.