Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gaffelolie i høj kvalitet

Står du og mangler gaffelolie til din motorcykel? Så kan du finde det her. Vi har gaffelolie til motorcykel forgafler og støddæmpere. Olierne er beregnet til både motorcykler og knallerter. Du kan bestille gaffelolie her på siden og afhente dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige gaffelolie til din motorcykel, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

 

Gaffelolie - Sådan holder du din motorcykel i topform med MC olie


For at holde din MC kørende er det vigtigt med vedligeholdelse og daglig kontrol, dette er ikke kun for at din MCs ydelse og holdbarhed, men også for din sikkerhed, når du kører. For at holde din MC i topform kan du gøre meget selv for at sikre dette. Her gennemgår vi hvordan du med MC olier kan holde din MC i topform.

Gaffelolie (også kaldet forgaffel olie)
Denne type olie er til din støddæmpere. Når du skifter din forgaffel olie er det vigtigt at den har den rigtige vikositet og mængde, så du får den rigtige afdæmpning. Hvis du ønsker blødere afdæmpning skal du fylde mindre olie, men ønsker du derimod hårdere afdæmpning, så skal du fylde mere olie. Så fyld på efter anvisninger og dine egne behov. Det er vigtigt at du doser rigtigt i begge rør, derfor kan det være en god hjælp at bruge en lille sprøjte til, at afmåle den korrekte mængde.

Motorolie
Du kan aflæse motoroliestanden gennem inspektionsglasset eller med oliepinden. Hyppig kontrol er nødvendig, da alle motorer kan have et olieforbrug. Det kan skade din motor og gearkasse, hvis du kører med for lav oliestand.


Bremsevæske
Hydraulisk aktiverede bremser, som de fleste motorcykler har, kræver ingen justering, men det er nødvendigt at du kontrollerer væskestand, utætheder og slitage. Bremsevæske optager med tiden bl.a. vand, derfor forringes væskens virkning. Husk altid at følge anvisningen om udskiftning af bremsevæske, som er angivet i serviceforskrifterne for din model.


Kædespray
De fleste kæders holdbarhed er meget afhængig af korrekt vedligehold. Husk derfor altid at tjekke kædens stand og smøring før kørsel.