4-taktsolie til mc i høj kvalitet

Står du og mangler 4-taktsolie til din motorcykel? Så kan du finde det du mangler her. Hos Biltema har vi et stort udvalg af højtpræsterende motorcykel olier som er produceret til at klare de høje krav og høje driftstemperaturer. Vores racing MC olie er helsyntetisk og beregnet til alle MC motorer som er 4 taktsmotorer, de er tilgængelig i 1L og 4L, og vores semisyntetiske MC olie 15W-40 fås i 1L og 4L dunk. Hos Biltema hjælper vi dig med at holde dig og din MC godt kørende. Du kan bestille motorcykelolie her på siden og afhente dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Hvad er 4-taktsolie til mc?

For at holde din MC kørende er det vigtigt med vedligeholdelse og daglig kontrol, dette er ikke kun for at din MCs ydelse og holdbarhed, men også for din sikkerhed, når du kører. For at holde din MC i topform kan du gøre meget selv for at sikre dette. Vi har olie, til alle typer landbaserede totaktsmotorer med eller uden katalysator, f.eks. knallerter, græstrimmere, motorsave, plæneklippere samt motorcykler.

4-taktsolie til mc kan anvendes til mange formål, men primært bruges til at tilsætte i benzinen eller hældes i oliebeholderen på din 4-taktsmotor. Olien hjælper med at holde din motor ren og beskytter effektivt mod rust og fjerner eksisterende aflejringer i motoren. Vi anbefaler at du altid følger anvisningen fra producenten af din scooter, motorcykel eller knallert, når du påfylder 4-taktsolien.

Der findes to typer af 4-takstolie, herunder semi-syntetisk og fuld-syntetisk. Semi-syntetisk er for det meste bedst egnet til standard ydende maskiner, hvorimod fuld-syntetisk er primært egnet til tunede motorer, der har en masse omdrejninger og netop derfor har behov for mere effektiv smørelse. Derudover har 4-takstolie flere parameterer end 2-taktsolier, her tages der højde for viskositeten ved koldt og varmt brug. Så når du ser en dunk med eksempelvis linjen 10w-40, betyder det at første tal visokositeten ved koldt brug eksempelvis i koldt vejr og tallet efter stregen er ved varmt brug (varm motor eller varmt vejr).

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige 4-taktsolie til mc, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

2 Søgeresultater