Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Smøremiddel i fordelagtige priser

Vi har alt til vedligeholdelse af din motorcykel, find det du mangler blandt vores smøremidler. Hos Biltema har vi et stort udvalg af smøremiddel, kædespray, gearolie. Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige smørelse til din motorcykel, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

 

Sådan holder du din motorcykel i topform med smøremiddel, kædespray og gearolie

For at holde din motorcykel kørende er det vigtigt med vedligeholdelse og daglig kontrol, dette er ikke kun for at din motorcykels ydelse og holdbarhed, men også for din sikkerhed, når du kører. For at holde din motorcykel i topform kan du gøre meget selv for at sikre dette.

Gearolie
Din motorcykel skal også have skiftet gearolien ca. hver 5-6000 km. Før du skifter skal du gerne køre din motorcykel varmen inden, dermed er du sikker på at få drænet alt olie fra gearkassen. Hvis ikke du skifter dit gearolie i de rigtige intervaller mister olien sin evne til at smøre gearet.

Kædespray
De fleste kæders holdbarhed er meget afhængig af korrekt vedligehold. Husk derfor altid at tjekke kædens stand og smøring før kørsel. Hvis du kører i megen regn eller i støvet områder slider dette meget mere på kæden. De fleste kæder er udstyret med tætningsringe, der hjælper med at holde fedtet, fra kædesprayen, i kædens led. Kæden sprayes efter behov.

Bremsevæske
Det er vigtigt også at skifte bremsevæsken på din motorcykel , da væsken løbende optager vand fra omgivelserne og med tiden vil kogepunktet blive reduceret.


Bestil smøremiddel, kædespray, bremsevæske og gearolie her på siden og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer. Så er du godt kørende med smøremiddel fra Biltema.