Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Forkæl din bil med interiørpleje

Trænger din firhjulede ven til at blive gjort rigtig godt rent indvendigt? Så betaler det sig at investere i nogle effektive plejeprodukter til indvendig brug i din bil.

Hos Biltema har vi alt inden for interiørpleje. Det gælder både, hvad enten du gerne vil friske indeklimaet i bilen op med en luftrensespray, eller du er på udkig efter et lækkert læderplejesæt. Vores plejeprodukter til din bil er effektive, og så kan du oven i købet købe dem til dejligt lave priser.

Tag et kig på vores produkter her på siden og find det, du har brug for, for at få din bil til at dufte og fremstå som ny indvendigt.

Interiørpleje frisker din bil op

Selvom du sagtens kan give din bil en omgang rengøring med en klud og en spand sæbevand, så bliver det på ingen måde det samme, som hvis du anvender plejeprodukter, der er specielt udviklet til at rense og pleje din bil indvendigt.

Med en god tekstilrens kan du få mange pletter af sæderne, og med en interiørbørste kan du komme selv det mest genstridige snavs til livs. Hos Biltema har vi alt inden for interiørpleje, og du kan både købe vores plejeprodukter til din bil online og i vores butikker.

 

Hav udstyret i orden, når du skal vaske bil

Som med alt andet går det nemmest, når du skal vaske bil, hvis du har udstyret i orden. Køb vores anvendelige rengøringsklude, der kommer i en praktisk plastdåse, eller vores populære svampe med vinylglans, der ikke alene opfrisker interiøret i din bil, men som også giver en smudsafvisende overflade.

Vil du gerne have en skinnende ren bil, der kan holde sig pæn i længst mulig tid? Så shop løs af vores interiørpleje.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Er der et plejeprodukt til din bil, du ikke kan finde på vores side? Eller vil du gerne vide mere om et af vores produkter? Så kontakt os endelig. Vores kundeservice sidder parat til at hjælpe dig. Du kan altid ringe os op på 70 80 77 70 eller sende en mail til os på kundeservice@biltema.dk. Vi vender altid hurtigt tilbage til dig, når vi modtager din henvendelse.