Lakplejeprodukter

Vil du gerne være bedre til at passe på lakken på din bil?

Med lakplejeprodukter kan du opnå en flot finish og få lagt en beskyttende overflade på din bil. Hos Biltema finder du flere produkter, der er udviklet til at give glans til din bil og til at passe godt på lakken. Tag et kig på vores plejeprodukter til biler her på siden og få fingrene i kvalitetsprodukter til lave priser.

Du kan købe vores varer online, eller du kan lægge dem i indkøbskurven i en af vores fysiske butikker.

 

Sådan anvender du vores lakplejeprodukter

Der er forskellige måder, som du kan lakbehandle din bil på. Du kan vælge at gå frem i tre simple trin, der består af lakrengøring, polish og voksning. Som et andet og mindre tidskrævende alternativ kan du købe et lakplejeprodukt i form af et glansmiddel, der nemt påføres, og som hurtigt tilfører glans til lakken på din bil.

Uanset hvilken fremgangsmåde, du går med, skal du altid vaske din bil ren, inden du påfører nogen som helst former for lakplejeprodukter. Det giver klart det bedste resultat i sidste ende.

 

Lynglans - når det skal gå hurtigt

Er du ikke tilhænger af at skulle lægge alt for meget tid og arbejde i at lakbehandle din bil? Så er vores produkt med navnet Lynglans et godt bud. Med det skal du hverken bruge tid på voksning eller polering, og det giver dig et flot og glansfuldt resultat.

Har du ikke noget imod at skulle bruge lidt ekstra tid på din bil? Så kan du også købe lakplejeprodukter her på siden, der skal påføres i tre trin. Husk på, at den rigtige rækkefølge er:

  • Rengøring af lakken på din bil
  • Polish
  • Voksning

 

Sådan kommer du i kontakt med os

Har du brug for at tale med en af vores medarbejdere i kundeservice? Så giv os et kald på telefon 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk. Så sørger vi for, at du får svar på alle dine spørgsmål.

0 Søgeresultater