Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Belysning til hjemmet og arbejdet

Står du og mangler belysning til enten hjemmet eller arbejdet, så er du landet det rette sted. I Biltemas store udvalg af belysning, garanterer vi dig, at du kan finde netop det, du søger og leder efter. Vi tilbyder alt indenfor belysning til både hjemmet og arbejdet. Alt fra arbejdslamper, lysrørsarmaturer, LED-belysning til moderne køkkenlamper, loftslamper, flotte væglamper og et hav af flere forskellige pærer.

Hos Biltema forhandler vi kun lamper og belysning af høj kvalitet. Læs ved hver enkelt produkt for specifikationer.

Lamper og belysning til ethvert stilfuldt hjem

Lys er ikke bare lys - det er atmosfæreskabende. Lyset er med til at skabe netop den stemning og hygge, du ønsker i dit private hjem. Så er du igang med at renovere, bygge nyt eller blot har lyst til en forandring i dit hjem, så vi hos Biltema leveringsdygtige i netop alt indenfor belysning. Om det er til huset, haven, kontoret eller børneværelserne, kan du finde den optimale og rette belysning hos Biltema.dk.

Den rette belysning beskytter dine øjne mod unødvendige anstrengelser og øger livskvaliteten generelt. I Biltemas sortiment finder du moderne lamper, der kan bidrage med god atmosfære i netop det rum, du er ved at indrette. Med de rigtige lamper vil dit hjem stråle af hygge, hvori du vil føle dig tilpas og afslappet.

 

Belysning til arbejdsbrug

Hos Biltema.dk har vi et bredt sortiment af arbejdslamper, hvor du kan få den optimale belysning til arbejdsbrug. Her på siden kan du se de forskellige typer arbejdslamper og heriblandt finde den lampe, der passer til dit behov. Du kan læse meget mere omkring vores produkter under hver af deres produktsider, hvor du også finder manualer og tekniske specifikationer. Læs mere specifikt om arbejdslamper lige her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.