Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Indendørsbelysning til privaten

Vil du forny dit hjem nemt og hurtigt? Med nye lamper kan du være med til at ændre karakter i det pågældende rum. Skab et dynamisk lys ved at retningsbestemme lyset og blande forskellige farvetemperaturer samt lysstyrker. Biltema er leveringsdygtige i netop alt indenfor indendørsbelysning. Vi garanterer dig, at du kan finde netop det, du søger og leder efter i Biltemas store udvalg. Vi tilbyder alt fra moderne køkkenlamper, loftslamper til flotte væglamper og et hav af flere forskellige pærer samt indbygningsspots.

Hos Biltema forhandler vi kun lamper og indendørsbelysning af høj kvalitet. Læs ved hver enkelt produkt for specifikationer.

 

Lamper og belysning til enhver bolig

Belysningen i din bolig tjener ikke kun praktiske formål - belysningen har også en stor betydning for dit velvære. Man kan hurtigt glemme, at et rum kan ændre karakter, når indendørsbelysningen ændres. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvilke lamper du skal have, og hvor de skal placeres. Akkurat som du overvejer, hvilke møbler du skal have m.m.

Hos Biltema ved vi, at lys ikke bare er lys - det er atmosfæreskabende. Med det rette lys skabes den hyggelige stemning, vi alle finder ro i. Står børneværelset og trænger til fornyelse - så er Saturn-væglampe eksempelvis et fantastisk bud. Synes du derimod, at køkkenet trænger til en forandring - kan du finde moderne køkkenlamper og indbygningsspot i Biltemas store sortiment af lamper og indendørsbelysning her på siden.

 

Vælg den rette lampe/belysning

Lampens primære funktion er at afgive et godt lys, og derfor er det også vigtigt, at du vælger den rigtige type lampe. Det skal være en lampe med med den rette belysning, der passer til stedet, funktionen og den stemning, der ønskes i det pågældende rum.

Med de helt rigtige lamper vil dit hjem stråle af hygge, hvori du vil føle dig veltilpas og afslappet. Om det er til huset, haven, kontoret eller børneværelserne, kan du finde den optimale og rette belysning her hos Biltema.dk.