Lysrørsarmaturer - Effektive og kraftfulde

Lysrørsarmaturer er effektiv og kraftfuld belysning til de rum og steder, hvor der er brug for, at der kan blive lyst godt op. Hos Biltema finder du armaturer til lysstofrør, som er egnede til såvel indendørs brug som til mere udsatte områder, eksempelvis til industriel brug. Klik rundt på siden her, og se vores udvalg af lysrørsarmaturer.

Hvor kan jeg bruge lysrørsarmaturer?

  • Lysrørsarmaturer er velegnede alle steder, hvor du har brug for ekstra god belysning. Det kan eksempelvis være i køkkenet eller på badeværelset - eller i arbejdsområder, som eksempelvis maskinhaller eller vaskehaller.
  • Du finder både lysrørsarmaturer, som er beregnet til indendørs brug, samt mere robuste armaturer, som er velegnede til industriel brug.
  • Armaturer til lysstofrør kan både monteres som væghængt og som lofthængt, alt efter hvad der er mest ideelt for dig.
  • Kort sagt kan du altså bruge lysrørsarmaturer i alle de rum, hvor du har brug for skarp og effektiv belysning.

 

Brug lysrørsarmaturer for den rette arbejdsbelysning

Det er ikke helt uvæsentligt, hvilken form for belysning der er der, hvor du skal udføre et stykke arbejde - uanset hvilken slags. Her er det nemlig vigtigt med en pålidelig lyskilde, som lyser dit arbejde tilstrækkeligt godt op, hvadenten det er i forbindelse med hverdagsaktiviteter i hjemmet eller om det er på arbejdspladsen, som eksempelvis i værkstedet.

Ofte er der ikke et særligt godt naturligt lysindfald udefra på badeværelser, så her vil det være ideelt med en lampe, som hurtigt og effektivt vil kunne give en god og kraftig belysning til hele rummet.

Og selvom du måske har et godt og stort køkkenvindue, så sker det alligevel ofte, at man tilbringer tid derude i de mørke timer - særligt om vinteren, hvor der kan blive mørkt allerede ved eftermiddagstid. Og her er det altså ideelt med en god og kraftfuld lampe, som kan give et godt lys til når du skal stå og lave aftensmad.

Det samme gælder ude i værkstedet eller maskinhallen, hvor du gerne skal kunne se, hvad du laver, uanset hvilken slags lys der måtte komme udefra.

 

Effektiv og billig arbejdsbelysning

Lysrørsarmaturer er en nem og billig måde at få en god arbejdsbelysning, som er pålidelig, energieffektiv og holder i lang tid, uden at skulle skiftes ud.

Hos Biltema finder du forskellige slags armaturer til lysstofrør, herunder eksempelvis:

  • Lysrørsarmaturer, som kan bygges sammen
  • Armaturer til indendørs eller industriel brug
  • Armaturer uden behov for glimtænder

Klik ind på hvert enkelt produkt og læs mere om specifikationer, m.m.

Se desuden vores udvalg af lysstofrør her.

3 Søgeresultater