Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Spotlights

Spotlights er små og elegante lys, der giver dig rigtig god belysning i din bolig. Lysene findes både som monterbare lamper til skabe og som drejelige lamper til f.eks. en loftslampe. Find spots til dit hjem her.

Hvad er spotlights?

Spotlights er diskrete lamper, der på trods af deres beskedne størrelse skaber stor belysning på afgrænsede områder. Mange forbinder nok spotlyset med teater og andre sceneoptrædener, men i hjemmet er lysene også formidable til at skabe spotlys på forskellige områder i dit hjem.

Der findes forskellige typer af spotlys. Indbygningsspots kan nemt monteres under f.eks. hylder i køkkenet eller i skabe i stuen. Det giver ikke bare en fed effekt, at lamperne oplyser bestemte områder i dit hjem, det er også utroligt praktisk. I mørke skabe kan lysene give dig bedre belysning, så du altid kan finde selv de allerbagerste ting i skabet.

Kort sagt så skaber spots belysning på steder, hvor du ønsker at skabe en stemningsfuld effekt med lys, eller hvor du har brug for mere lys i dine skabe. Brug spotsene på nye og kreative måder i dit hjem.

 

Spotlights til skabe og som loftslamper

Det gode ved spotlights er, at du kan bruge dem stort set hvor, du har lyst. Det giver et hav af praktiske og smarte anvendelsesmuligheder med spotlys. Hos os finder du både spots som monteringslamper og som loftslamper. Med lys på en skinne kan du placere dine spots, så de oplyser forskellige områder af f.eks. din stue. Du kan altid dreje spotsene efter behov. Det giver stor fleksibilitet og belysning, lige hvor du har brug for det.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til belysning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med kompetent vejledning og gode råd, når du har brug for bedre belysning i dit hjem.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.