Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sensorlamper - effektiv og energibesparende belysning

Sensorlamper er smarte og effektive, hvis du ønsker energibesparende belysning. De reagerer på bevægelse, og tænder og slukker dermed af sig selv. Brug dem eksempelvis i dit garderobeskab, i skuffer, el.lign. Hos Biltema finder du et stort udvalg af forskellige slags sensorlamper. Klik rundt på siden her, og se.

Sensorlamper til hjemmet

Hvorfor skal jeg vælge sensorstyrede lamper til mit hjem?

Med bevægelsesstyret belysning behøver du ikke at bekymre dig om, om du har husket at slukke lyset, inden du forlader et rum eller dit hjem.
Lyset slukker nemlig helt af sig selv, hvis sensoren ikke har registreret nogen aktivitet i lokalet efter noget tid.
Sensorlamper er især velegnede til klædeskabe, skuffer, o.lign., hvor du som regel godt kan have brug for noget ekstra belysning, men hvor du ofte ikke har installeret noget, fordi det er for besværligt at gå og tænde og slukke manuelt.
Brug dem også som praktisk og energibesparende belysning ved eksempelvis trapper.
Derudover giver sensorlamper dig også en enorm frihed, idet du ikke behøver at have hænderne fri, når du skal tænde og slukke lyset.

 

Batteridrevne sensorstyrede lygter

Et alternativ til lommelygten

Bevægelsesstyret belysning findes desuden også i form at batteridrevne lygter, som du eksempelvis kan have med på campingturen, el.lign. i stedet for en almindelig lommelygte.

 

Brug den som natlampe

Du kan også bruge en sensorstyret lygte som natlampe, som du kan sætte i stikkontakten, hvis du vælger en med genopladeligt batteri. Så tænder den automatisk, når du går forbi den, hvis du eksempelvis skal op og tisse i løbet af natten, når der er mørkt. På den måde undgår du at vække din partner, fordi du ikke behøver at tænde loftslys, m.m. for at kunne se.

 

Også velegnet som nødbelysning

Batteridrevne lygter fungerer desuden også som nødbelysning, hvis strømmen pludseligt skulle gå derhjemme. Og eftersom de er bevægelsesstyrede, lyser de nemlig op af sig selv, så du ikke behøver at famle i blinde efter en telefon, lommelygte eller andet.

 

Køb sensorlamper hos Biltema

Vælg sensorlamper fra Biltema allerede i dag - så får du effektiv og energibesparende kvalitetsbelysning til markedets bedste priser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.