Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Udendørs belysning

Den rigtige belysning kan forvandle din have til et magisk sted i de mørke nætter.
Desuden vil opholdsrum virker også meget større, når der er lys uden for vinduet. Sæt spot på flotte elementer i din have med lygter, eller pynt op med lyskæder til havefesten.

Udendørs belysning har også en særdeles praktisk funktion på de nordlige breddegrader, hvor det bliver mørkt tidligt af årets måneder. Lys gangstier op med sensorstyrede lamper, så der altid er orienteringslys, når du har brug for det. Det giver også ekstra beskyttelse mod uønskede gæster. Indgangspartier og garage eller carport kan oplyses med permanente udendørslamper - så kan du altid finde både nøglehul og den rigtige nøgle. Solcellelamper er nemme at montere uden ledninger og giver ekstra lys til en lav pris.

 

Lygter

Lygter giver en god og kraftig oplysning af gårde og indgangspartier. De kan også bruges til at sætte spot på et flot element i haven, såsom et smukt træ eller beplantning eller springvand og arkitektoniske elementer. Med bevægelsessensor er der kun lys, når du har brug for det.

 

Solcellelamper

Solcellelamper er gode til at forlænge udendørs hygge på lune sommeraftener eller skabe lidt mere stemning i haven. Solcellelamper kræver hverken udskiftning af batteri eller montering af ledninger, så de er utroligt nemme at sætte op. Lamperne bliver opladt af solens lys og lyser automatisk når mørket falder på. Fås både til vægmontering og jordmontering. Brug dem til hyggekrogen eller markering af gangstier i haven.

 

Udendørslamper

Udendørslamper kan monteres både på væg, under udhæng og som uplights. Lamperne lyser op, der hvor du har brug for lys, så du slipper for at gå rundt i mørke, når du skal tidligt afsted om morgenen eller kommer hjem i mørke om eftermiddagen. Monér lampe med timer eller bevægelsessensor, hvis du ikke ønsker at de skal være tændt hele tiden. God belysning rundt om huset medvirker også til at nedsætte risikoen for indbrud.
Vælg en nostalgisk udendørslampe til ældre byggerier med charmerende detaljer eller en elegant minimalistisk lampe til moderne arkitektur.

 

Lyskæder

Lyskæder lyser ikke så meget op, som de skaber stemning og hygge. De er særdeles dekorative når mørket falder på og i årets mørke måneder. Pynt med lyskæde til havefesten eller til jul - perfekt til buske og træer. De kan også bruges til at markere gelændere og rækværk på trapper o.l. for bedre orientering, samtidig med at de skaber hygge.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.