Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

LED-pærer i høj kvalitet

LED-pærer er lyskilder af høj kvalitet. Med LED-pærer sparer du penge og du får et godt lys, samtidig med at du har mulighed for at skabe helt unikke udtryk med LED-pærer i forskellige størrelser, farver og meget andet. Til hverdag, fest og alt derimellem.

Lavt energiforbrug - lang levetid

LED-pærer har et mindre energiforbrug end de traditionelle glødepærer, samtidig med at de giver et godt lys. Det vil sige, at der er penge at spare på elregningen, hvis du skifter dine glødepærer ud med LED-pærer - også selvom dine glødepærer ikke har udtjent deres tid endnu. Det lave energiforbrug betyder også, at LED-pærer er mere miljøvenlige end glødepærer, samt at der går længere tid før du skal skifte dine pærer ud igen. LED-pærer holder nemlig i årevis, uanset hvor ofte du tænder og slukker på kontakten.

Et godt lys uden ventetid

LED-pærer har ingen opvarmningstid og du får derfor den fulde lysstyrke så snart du tænder din lampe. LED-pærer giver tilmed et behageligt lys, samtidig med at de lyser hele rummet op.

Ny energimærkning

Formålet med energimærkningen er at give forbrugerne information om husholdningsprodukters energiforbrug. Fra 1. marts 2021 er der indført en ny energimærkning.

På hjemmesiden vises produktet med den nye energimærkning. Frem til 1. marts 2023 kan produkt-et leveres med den tidligere energimærkning på emballagen. Produktet er det samme uanset ener-gimærkning.

Hvordan ser ændringen ud:

Den tidligere skala med A +++ / A + er fjernet og erstattet af en skala fra A-G. Skalaen er baseret på større afstande mellem energiklasserne, hvilket gør det nemmere for forbrugerne at sammenligne produkter.
Brug QR-koden på emballagen for at læse mere om produktets specifikationer.

Hvis du vil vide mere om belysning og valg af lyskilder, så læs mere i vores guide nedenfor.

Guide til valg af belysningysning >>>

LED-pærer til hele hjemmet

Hos Biltema finder du LED-pærer i alle tænkelige størrelser og udformninger til alle typer af fatninger. Selvom du tidligere har brugt glødepærer til en bestemt lampe i dit hjem, får du altså ikke problemer med at finde en tilsvarende LED-pære, der passer til de samme fatninger.

Du kan bruge LED-pærer i alt fra loftslamper til standerlamper og bordlamper, så du kan finde LED-pærer, der passer til alle rum og lamper i dit hjem.

Lys som du vil have det

Du kan få LED-pærer med lys i forskellige farver og lysintensitet. Derudover kan du også få dæmpbare LED-pærer, så hvis du har en kontakt med lysdæmper, har du mulighed for at regulere i lysintensiteten fra LED-pæren.

Hvis du gerne vil have et mere blødt lys kan en frostet pære være et godt valg. En frostet pære har en mat overflade, som giver et mere blødt lys til hvis du eksempelvis har en flot lampeskærm, hvor du helst ikke vil have at pæren skal blive for iøjnefaldende inde bag. Det bløde lys lader lampeskærmen og dens detaljer komme til sin ret uden at stjæle blikfanget.
Mange forskellige udtryk med LED-pærer
Du behøver ikke altid at gemme dine pærer væk med en lampeskærm for at få glæde af dem. Hos Biltema finder du LED-pærer til mange forskellige udtryk. Du kan eksempelvis få flere forskellige typer af vintagepærer, der giver et helt unikt og retro udtryk. Med en simpel og åben lampeskærm kan du opnå et smart og flot look. Eller måske med blottet fatning uden lampeskærm for et mere råt look.

Vintagepærerne imiterer det gamle og æstetiske udtryk, som vi kender det fra de traditionelle glødepærer, men med det samme lave energiforbrug og lange levetid som hos alle andre typer af LED-pærer.

Sæt farve på hverdagen

Hvis du er til vilde farver, som du kan regulere efter dit humør eller et tema, så kan du med fordel vælge en RGB-lampe med medfølgende fjernbetjening. RGB-lampen er ideel som dekorationsbelysning, fordi du kan skifte mellem mange forskellige farver og med fjernbetjeningen kan du indstille den til forskellige lysovergange eller blinkende effekter. Du kan også indstille den til kun at lyse i en bestemt farve.

Hos Biltema finder du også en række andre farvede LED-pærer med forskellige udtryk, farver og designs.

Større sikkerhed - større glæde

Der er også større sikkerhed forbundet med brug af LED-pærer. Modsat glødepærer, bliver LED-pærer ikke overophedede, uanset hvor længe de har været tændt. Du vil derfor ikke komme ud for at komme til at brænde nallerne, når du skifter pæren, selvom lampen lige har været tændt. Du risikerer heller ikke, at der bliver brændt hul i noget tøj el.lign., der ved et uheld er blevet lagt hen over lampen. LED-pærer er derfor særligt ideelle på børneværelser, såvel som i alle andre af hjemmets rum.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.