Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Specialpærer til fester og hverdag

Vi bruger dem hver dag, og vi kan ikke undvære dem; el-pærer. Både i ethvert rum indenfor i boligen og udenfor i haven, på terrassen, indkørslen eller på huset, så du kan orientere dig, når det er mørkt. Udover at lys er nødvendigt og skaber hygge, så giver det også tryghed.

De fleste bruger mange timer i deres hjem. Både i stuen, køkkenet, børneværelset, soveværelset eller bryggerset, og derfor er det vigtigt, at vi får skabt nogle behagelige rammer at være i. Lys er noget af det, der er med til at skabe rummet, og den hygge som vi i Danmark kender så godt. Hos Biltema kan du vælge mellem et stort udvalg af pærer til både hverdag og fest. Vælg blandt andet mellem LED-pærer, sensorlamper og dæmpbare pærer til hverdagsbrug, men også specialpærer med flammende effekt, der ligner rigtig ild samt flerfarvet festbelysning, der spreder smukke mønstre på gulvet. De farverige pærer er helt perfekte til det lille dansegulv for ungerne til en børnefødselsdag eller til sommerens havefest for vennerne.

 

Specialpærer til alle formål

Specialpærer er dem, du ikke bare lige finder i en hvilken som helst butik eller blandt det traditionelle sortiment i supermarkedet. Dem finder du hos Biltema! Kig i vores retning, hvis du mangler specialpærer til en rigtigt god pris. Vi har et varieret udvalg af pærer, hvad enten du skal holde den helt store børnefødselsdag med roterende diskolampe i loftet eller blot mangler en helt almindelig pære til sengelampen eller over spisebordet i stuen. Vi har også LED-specialpærer og LED-kompaktlysrør til billige penge med en lystid på op til 15.000 timer og tre års garanti. Vi mener det, når vi siger, at du får god kvalitet til pengene, når du handler i Biltema.

 

Få gode råd og vejledning

Når du handler hos Biltema, garanterer vi kvalitet til pengene, professionel service, gode råd og vejledning hver gang. Vores smilende personale står altid klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at se dig i dit nærmeste Biltema-varehus.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.