Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Rørpærer - bringer nostalgien frem

Rørpærer minder mest af alt om de traditionelle glødepærer, som vi kender fra tiden før LED. I dag er det dog muligt at få rørpærer, som blot minder om glødepæren rent æstetisk, men som rent faktisk er energibesparende LED-pærer. Her på siden kan du se vores udvalg af rørpærer, som bringer nostalgien frem.

Dekorative rørpærer

Rørpærer er dekorative og giver et blødt og behageligt lys. De er derfor ideelle til hyggekroge og andre steder, hvor du ønsker en mere afdæmpet og varm belysning. Du finder dem i mange forskellige udformninger - lange og korte, brede og smalle, m.m., samt til flere forskellige slags fatninger.

På grund af det bløde og afdæmpede lys, som de giver, kan du snildt nøjes med at hænge rørpærerne op i en simpel fatning uden lampeskærm. Her kan du få dem til at udgøre en charmerende lysdekoration ved eksempelvis at hænge dem i forskellige højder ved siden af hinanden, og evt. blande de forskellige størrelser, længder, m.m. for en smuk og dekorativ effekt.

Vælg en rørpære med LED

Langt de fleste pærer nu om stunder er de energieffektive LED-pærer, som findes i alle mulige afskygninger - og altså også som rørpærer. Selvom der stadig findes traditionelle glødepærer på markedet, er der dog mange fordele at hente ved at vælge LED:

  • LED er energieffektive og pålidelige pærer, så du sparer på sigt på elregningen ved at vælge dem, frem for de traditionelle glødepærer.
  • LED-pærer kan desuden brænde i mange flere timer end en traditionel glødepære, så der går længe, før det er nødvendigt at skifte til en ny.
  • Hvis du er på udkig efter en pære, som giver et helt særligt lys, kan du som regel finde en LED-pære, som leverer netop det - bare læg mærke til antallet af lumen og Ra-værdien.
  • Derudover har LED-pærer også den fordel, at de ikke overopheder, netop fordi de er så energieffektive, som de er.

 

Find din næste rørpære til dit hjem her

Hos Biltema finder du flere forskellige slags pærer til markedets bedste priser. Vi har pærer, som passer til alle typer fatninger. Klik rundt og se vores udvalg her på siden, eller besøg din lokale Biltema i dag - vores kompetente personale står klar til at råde og vejlede dig, så du kommer hjem med netop den eller de pærer, som passer hjem til dig.