Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

LED spotlights

Vidste du, at Biltema.dk forhandler LED spots for indbygning både indendørs og udendørs?
I Biltemas brede sortiment finder du LED spots for direkte indbygning i lofter med og uden isolering. De fås både med og uden den dæmpbare funktion.

LED spotlights består af et spot, der er monteret med LED lyskilde. LED spot er en energiøkonomiske og robust lyskilde, der har lang levetid og lavt strømforbrug.

 

Hvorfor vælge LED spotlights?

LED spots har mange fordele:

  • Lavt strømforbrug.
  • Flere valg af lysfarver.
  • God farvegengivelse.
  • Lang levetid og god holdbarhed.
  • Tidløs design.
  • Kan bruges i boligen, virksomheden, garagen, havegangen, mv.

 

Valg af spotlights

Når du skal vælge spotlight, bør du overveje, hvordan du ønsker at benytte lyset det pågældende sted. Vi anbefaler, at du først beslutter, hvilken funktion lyset skal have. Vælger du at placere LED spots i loftet, får du optimal belysning i hele rummet. Ønsker du en mere målrettet belysning, kan du med fordel placere LED spots over spejlet.

 

Indbygningsspots - en populær løsning

Vi byder på spotlights, der kan indbygges i loftet ganske enkelt og nemt. LED spotlights kan du trygt installere uden at bekymre dig om smeltning af isolering eller antændelse af brændbare emner.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.