Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Køleskabspærer

Er der mørkt i køleskabet, når du skal have din midnatssnack? Find en ny køleskabspære her, så du kan få overblik over køleskabets indhold. Vores LED-køleskabspærer har lang lysetid og energiklasse A++. Farvegengivelsen er høj, så varerne i køleskabet ser indbydende og flotte ud. Hos Biltema finder du køleskabspærer til markedets bedste pris.

Køleskabspærer til lidt plads

Køleskabspæren paser også ind i en række andre køkkeninstallationer og maskiner med lille plads. De passer også til en række emhætter, symaskine, ovnen (her skal du dog sikre dig at pæren kan klare de høje temperaturer) og andre steder med lille plads til pæren. Gallerilamper er også et andet typisk brugsområde, sammen med de meget populære globuslamper bestående af en lysende globus.

Køleskabspærerne er typisk produceret til at kunne tåle utroligt mange tænd-sluk cykler og lang levetid. Derfor er de også praktiske at bruge på steder, hvor det er besværligt at komme til at skifte pæren, såsom flotte men komplicerede lamper eller til udendørs belysning, der ofte hænger højt oppe, eller kræver at dele bliver skruet fra hinanden og samlet igen. Her kommer den lange levetid også til til sin ret.

 

Hvad er en parfumepære?

Den lille køleskabspære kaldes også for parfumepære. Og det er godt nok et underligt navn, men hvis du hører historien bag navnet, giver det mening. Parfumepæren blev faktisk slet ikke opfundet til at blive brugt i køleskabe, men blev produceret til damers sminkeborde, der ofte havde en eller flere små diskrete lamper og allerhelst en hel cirkel af lys rundt om de trefløjede spejle. Pærerne blev skabt til at kaste et blødt og diffust lys, der ikke var generende for øjnene. Deraf kommer navnet, selvom parfumepære nu om dage oftest findes i et køleskab.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.