Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Dekorationspærer

Dekorationspærer og globepærer, der efterligner det varme, gyldne lys fra den klassiske glødepære, skaber en hyggelig stemning. Dekorationspærerne er baseret på LED-pærer, så de ikke udvikler varme, men sparer derimod strøm og har samtidig lang levetid.
Dekorationspærerne er en flot detalje i indretning. De understreger smukke lamper, men også sagtens kan bruges helt enkelt uden afskærmning. Det dæmpede, gyldne lys blænder ikke øjet. Pærerne er i stil med den arvede retro-lampe fra mormor og kan også give en flot kontrast til moderne lamper.
Se vores udvalg af store og små dekorationspærer til alle lamper herunder:

Dekorationspærer til lamper med åben skærm

Mange bruger de flotte pyntepærer til moderne lamper med åben skærm. Den åbne skærme giver direkte kig ind til pæren, der således også bliver en del af lampens udtryk. De åbne skærme fås med mange udtryk; i stærke, grafiske udtryk á lá metalbure, eller i hyggelige fletmaterialer i natur. Pærens dæmpede lys gør den åbne skærm behagelig at kigge på, så du ikke bliver blændet.

5 gode tips til at indrette med dekorationspærer

  1. Brug dekorationspærer i klynger over sofa- eller spisebordet. Det ser flot ud og giver en samlet enhed.
  2. Vælg en flot stofledning, uanset om du skal bruge dekorationspærer med eller uden lampeskærm. Så bliver ledningen også en del af udtrykket i stedet for et uønsket element, du skal bruge tid og kræfter på at gemme væk. En flot kontrastfarve giver et grafisk udtryk, mens en mere neutral farve giver et enkelt og minimalistisk udtryk.
  3. Pærerne er også gode som udgangspunkt for at skabe din helt egen unikke lampe. Du kan vikle ledningen fra flere pærer om en flot gren og hænge op eller skabe din egen væglampe med en hyldeknægt, pæren kan hænge fra.
  4. Brug retro-pærerne til arvede lamper og lamper i gammeldags stil, så udtrykket bevares.
  5. Husk at glødepæren giver et dæmpet lys på et begrænset område. Brug den til at understrege detaljer, skabe hyggehjørne og dimension i rummet, eller ‘lysøer’, der samler funktioner i rummet, såsom én gruppe over spisebordet og én gruppe ved hyggekrogen.