Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kuglepærer til belysning

Belysning er en nødvendighed i hjemmet, men har mange forskellige formål. Valg af pære og lamper har stor betydning for stemningen og atmosfæren. Hvilken pære du skal vælge afhænger af, hvor du skal bruge lys. Er det i stuen, på badeværelset, børneværelset eller udenfor på terrassen? Det er nemlig ikke den samme pære, du skal bruge til alle rummene. Få det optimale ud af din lampe med den rette lyskilde. Find kuglepærer og andre pærer her!

Hos Biltema finder du både klassiske og effektive lamper og pærer, til brug overalt fra inde i spisestuen som ude i haven. Besøg din nærmeste Biltema-forretning, hvor du kan gå på opdagelse i vores udvalg af belysning. Vi glæder os til at se dig!

 

Kuglepærer der lyser hjemmet op

Mulighederne er mange, når det kommer til lyskilder. Og det kan være svært at navigere rundt i universet af belysning. Skal du kigge efter kuglepærer, normal pærer, specialpærer eller noget fjerde? Og hvor finder du den rigtige? Hos Biltema har vi gjort det nemt for dig. Vi har et stort udvalg af forskellige slags pærer i vores forretninger. Hos os får du god kvalitet til pengene. Er du i tvivl om, hvilken lyskilde, der passer til din lampe, er du altid velkommen i vores forretninger, hvor du kan få råd og vejledning af vores personale.

Det er ikke alle pærer, der er lige gode og har lige lang brændetid. Hos Biltema har vi et bredt sortiment af kuglepærer til skarpe priser. Kuglepærer findes i forskellige størrelser og former. Pærer, der kan dæmpe lyset, er et oplagt valg til stuen eller over spisebordet, så du altid selv kan justere lysstyrken. Skru op for lyset på mørke vinterdage og dæmp lyset om aftenen, når hele familien sidder i stuen. Vi har også pærer i klar glas med en brændetid på 15.000 timer og høj energiklasse samt LED-pærer. LED-pærer har mange fordele, eksempelvis lang levetid, god lyskvalitet, og så forbruger de kun ganske lidt energi.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.