Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Solcellelamper i flotte designs

Vidste du, at Biltema er leveringsdygtige i solcellelamper, der er udført i flotte designs? Vores udvalg byder på solcellelamper til enhver smag.

Solcellelamper er gode til at forlænge udendørs hygge på lune sommeraftener eller skabe lidt mere stemning i haven. Fås både til vægmontering og jordmontering. Brug dem til hyggekrogen eller markering af gangstier i haven.

 

Hvorfor bør man vælge solcellelamper?

Solcellelamper er en miljøvenlig mulighed for at berige din have med lysende impulser. Med denne lampetype behøver du ikke kabler i haven. Solcellelamper kræver hverken udskiftning af batteri eller montering af ledninger, så de er utroligt nemme at sætte op. Lamperne bliver opladt af solens lys og lyser automatisk, når mørket falder på.

Du bør vælge solcellelamper, fordi:

  • der ikke omkostninger til strøm.
  • der er lang levetid.
  • der er ingen ledninger.
  • de tænder automatisk.
  • de lyser mellem otte til ti timer.
  • de kan anvendes dekorativt og praktisk.
  • de kan installeres uden fagkundskab.
  • de kan placeres fleksibelt.

 

Hvad skal man huske i forhold til solcellelamper?

Solcellemodulet skal kunne få tilstrækkeligt dagslys og helst gerne direkte solstråler. Ydermere skal modulet helst vende mod syd, og bør ikke placeres under tage, træer eller i skyggen. Sørg for at holde solcellemodulet frit for støv, snavs og andre forstyrrende faktorer, der kan forhindre optagelsen af sollyset.

 

Hvornår tænder solcellelamper?

Lamperne tænder, når solen går ned. Så snart mørket falder på, tænder lamperne automatisk grundet den indbyggede skumringssensor. Ikke alle solcellelamper har en indbygget skumringssensor, og ved disse er der tilføjet en tænd-/slukkontakt. På den måde kan du selv bestemme, hvornår lamperne skal lyse.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.