Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lygter

Mangler du en lygte til haven eller garageindkørslen, som kan lyse vintermørket op og holde ubudne gæster væk? Så kan vi hjælpe. Hos Biltema finder du lygter både med og uden bevægelsessensorer, som er meget velegnede til udendørsbrug. De kan dog også opstilles indendørs ved nedgangen til en kælder eller lignende. For at gøre det så nemt som muligt for dig, er lygterne udstyret med LED-pærer, som kun skal udskiftes ca. hvert 15. år. Find hele sortimentet her.

Bæredygtige lygter til udendørsbrug

Lygter er uundværlige i vinterhalvåret, hvor dagene er korte og nætterne lange. I en lang periode er der både mørkt, når vi tager hjemmefra om morgenen, og når vi kommer hjem sidst på eftermiddagen - og så er det rart, at der er lys i haven og indkørslen. Hos Biltema har vi et stort udvalg af lygter til netop det formål.

For at gøre det så nemt og så billigt som muligt for dig, er alle vores lygter udstyret med bæredygtige LED-pærer. LED-pærer bruger 85% mindre strøm end traditionelle glødepærer og giver tilmed en bedre lyskvalitet. Faktisk kan de fleste LED-pærer holde i op til 15 år. Det betyder, at du ikke skal skifte dem i tide og utide, hvilket især kan være en fordel udendørs, hvor lygterne ofte er svære at komme til.

Biltemas lygter kan dog også monteres indendørs, for eksempel ved nedgangen til en kælder eller på loftet.

 

Spar tid og jag ubudne gæster væk med bevægelsessensorer

I Biltema finder du både lygter med og uden bevægelsessensorer. Det praktiske ved bevægelsessensorer er, at lyset tænder automatisk, når du nærmer dig. På den måde skal du ikke fumle dig frem til døren i mørke med hænderne fulde af indkøbsposer og slipper for selv at skulle tænde lyset

Derudover er lygter med bevægelsessensorer et effektivt værktøj til at holde indbrudstyve og ubudne gæster væk, fordi de tænder automatisk ved den mindste bevægelse. Det betyder, at ingen kan luske ubemærket rundt om dit hus, uden at du ved det.

Sidst men ikke mindst kan lygter med bevægelsessensorer være energibesparende, fordi du ikke skal huske at slukke lyset, når du tager hjemmefra.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.