Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Halogenpærer

Halogenlyskilder har en kort levetid og bruger mere strøm end LED-alternativer. På den anden side har de en lav indkøbspris, er lysstærke og tænder øjeblikkeligt. Lysægtheden er høj og tæt på almindeligt dagslys, hvilket er en fordel, hvis du skal arbejde med farver.
Desuden afgiver de meget varme, hvilket både kan være positivt og negativt. Der bør være mindst 50 cm til brandbare materialer. Halogenpærer kan også benyttes til udendørs belysning. Desuden er alle halogenpærer dæmpbare.
Halogenrør og -stiftpærer giver et godt og kraftigt lys, hvilket er en fordel til koncentreret arbejdslys.
Se vores udvalg af halogenpærer her.

Ny energimærkning

Formålet med energimærkningen er at give forbrugerne information om husholdningsprodukters energiforbrug. Fra 1. marts 2021 er der indført en ny energimærkning.

På hjemmesiden vises produktet med den nye energimærkning. Frem til 1. marts 2023 kan produkt-et leveres med den tidligere energimærkning på emballagen. Produktet er det samme uanset ener-gimærkning.

Hvordan ser ændringen ud:

Den tidligere skala med A +++ / A + er fjernet og erstattet af en skala fra A-G. Skalaen er baseret på større afstande mellem energiklasserne, hvilket gør det nemmere for forbrugerne at sammenligne produkter.

Brug QR-koden på emballagen for at læse mere om produktets specifikationer.
Hvis du vil vide mere om belysning og valg af lyskilder, så læs mere i vores guide nedenfor.

Guide til valg af belysning >>