Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Udendørslamper med LED og sensor

Udendørslamper er både dekorative og praktiske, fordi de giver lys, så du kan orientere dig udenfor boligen, når det bliver mørkt. Derudover pynter det også på huset og giver det et ekstra flot udtryk, ligesom det også skaber trivsel, sikkerhed og ikke mindst tryghed at kunne se, hvem der står udenfor døren, når mørket er faldet på. Med lamper fra Biltema kan du vælge mellem simple og mere detaljerede modeller, som du kan sætte op ved hoveddøren, i garagen, indkørslen, i haven, på terrassen eller hvor som helst, du ønsker. Hos os kan du også købe udendørslamper med LED-lys og udendørslamper med sensor.

Udendørslamper, der får matriklen til at shine

Ligesom du har belysningen indenfor, skal du selvfølgelig også have det udenfor, når mørket falder på om aftenen og til de mørke morgener i vintermånederne. Vi vil gå så langt som at sige, at det er et must at have udendørslamper, så du kan se trappetrin, gangstier og låse dig ind. Belysningen i garagen er også svær at komme udenom, fordi det kræver noget ordentligt lys, når du skal til og fra bilen.Stort udvalg til gode priser

Kigger du efter udendørslamper og belysningen til huset og haven? Så er du landet det rigtige sted. Hos Biltema har vi samlet vores brede udvalg af udendørs belysning i mange forskellige farver, former og materialer. Uanset om du søger belysning, der kan monteres på væggen, under udhæng, til gulvmontering eller decklight, så har vi et godt bud på nyt belysning hjemme hos dig. Vi tilbyder væglamper i forskellige størrelser og designs. Hos Biltema finder du både de billigere modeller, der bare skal op i det gamle skur, men også de pænere modeller, som vil pifte ethvert hus, indkørsel eller terrasse op. Vælg mellem børstet stål, aluminium, sortlakeret stål og klart glas. Vi lover noget for enhver smag.God service, gode priser, god kvalitet

Har du brug for råd og vejledning, er du altid mere end velkommen i din nærmeste Biltema, hvor vores smilende personale står klar til at servicere dig. Vores personale kan blandt andet hjælpe med at finde de rette lamper til din have og rådgive dig om montering. Vi forhandler kun vores egne Biltema-mærker og har et stort udvalg af udendørslamper i rigtig fin kvalitet til prisen. Vi glæder os til at se dig i din nærmeste Biltema-forretning.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.