Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt i dørbeslag

Leder du efter et helt særligt dørbeslag til en ny dør? Eller er det på tide, at tilbehøret til din gamle dør skal udskiftes?

Hos Biltema forhandler vi et stort og varieret udvalg af beslag til din dør. Her kan du finde alle relevante dele til din dør under overskriften beslag, så din dør kan fungere helt optimalt.

Som udbyder af en lang række praktiske produkter til hjemmet, kan du finde vores dørbeslag i mange forskellige afskygninger. Vi tilbyder både enkelte smådele til din dør, men du kan også finde komplette sæt – eksempelvis i form af vores dørhåndtag, hvor både spindel, rosetter og skruer medfølger.

Hvad står du og mangler til din dør, før den fungerer upåklageligt?
Se det store udvalg her på siden, og bestil kvalitetsprodukter til skarpe priser.

En dør kan ikke fungere uden dørbeslag

Ligesom mange andre elementer i dit hjem, kan en dør ikke fungere uden lidt hjælp. Et stærkt dørbeslag er alfa og omega for, at døren lever op til sin funktion – nemlig at den kan åbne og lukke optimalt uden at beskadige omgivelser eller sig selv.

Døre har derfor brug for en række tilbehør for at indgå som en praktisk del af dit hjem. Her åbner der sig masser af døre for dig, fordi du får muligheden for at skræddersy de øvrige funktioner og æstetiske detaljer, døren skal have.

Åbn og luk døren på kontrolleret vis

Mange døre er ikke specielt modstandsdygtige overfor vind og vejr. Særligt dem, der vender ud mod et udendørsareal, er eksponeret over for vinde, og det kan være problematisk i situationer, hvor du ønsker at have døren åben.

Det kan eksempelvis være, at du ønsker at have døren stående åben på varmere dage for at skabe gennemgang mellem hjemmet og haven.

Med en smart dørholder fra Biltema kan du gøre døren modstandsdygtig og ikke lade sig rive med af vinden. På den måde kan du holde døren åben lige så længe, du ønsker, uden at bekymre dig om, hvorvidt den hamrer i.

På samme måde kan du også finde en dørlukker i vores udvalg. Den justerer dørens lukkehastighed og sluttryk, som særligt er velegnet i forbindelse med entredøre, der især eksponeres for vind. En dørlukker sørger for at give bedre sikkerhed omkring døren.

Boost din dørs funktioner

Udover at kunne åbne og lukke helt i, som må siges at være dørens primære funktion, kan du også udvide dørens kvaliteter. Gennem smarte beslag kan du give den ekstra funktioner, så den passer til det miljø og de omgivelser, den indgår i.

Det kan eksempelvis være relevant at købe en dørstopper for dig, som ønsker at passe ekstra godt på dit hjem. Generelt har de fleste døre tendens til at være bevægelige over for vindstød, indendørs såvel som udendørs.

Med lidt gennemtræk eller en kraftig vind kan en dør hurtigt smække i eller i værste tilfælde banke op i væggen bag og lave mærker – enten i facaden, i væggen eller i selve døren.

Undgå døre, der efterlader mærker eller selv får brugstegn, med en effektiv dørstopper. Placér den bag døren, så den fungerer som mellemmand mellem døren og væggen.

I vores udvalg her på siden kan du finde mange forskellige diskrete og simple varianter, så den næsten ikke er til at få øje på i hjemmet.

Find alt tilbehør til din dør hos Biltema

Uanset om du står og mangler nye dørhåndtag, en dørlås, dørgreb eller noget helt fjerde, kan du finde det i vores store udvalg ovenfor.

Vi har alt i stærke dørbeslag, som optimerer brugen af din dør. Klik dem hjem allerede i dag.