Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find en diskret dørstopper

Er du på udkig efter en smart løsning, der sikrer dig kontrol over din dør?

Selvom en dør er monteret fast i væggen, kan den godt stikke af fra dig. En dørs spinkle og fleksible design gør, at den hurtigt kan tage fart og banke op i væggen bag og efterlade kedelige mærker eller selv blive beskadiget.

Hos Biltema har vi løsningen på problemet ved at tilbyde en lang række effektive dørstoppere. Som udbyder af massevis af praktiske produkter til hjemmet, forhandler vi også en bred vifte af stoppere, som varierer i design og specifikationer.

Tag et kig i det store sortiment her på siden, og klik den variant hjem, der skåner din dør og omgivelserne omkring.

Sæt en stopper for ridser og kedelige mærker

Dørene i dit hjem opfylder en række praktiske funktioner, men desværre kan de også volde dig problemer uden det rette udstyr.

På trods af at døre er spændt fast til væggen, kan de stadig være svære at styre. Det kan være en ulempe i visse situationer, fordi de hurtigt kan blive taget af vinden eller være let påvirkelige over for skub.

Det kan betyde, at din dør hurtigt kan efterlade sig spor på væggen eller møblet bag. Når der ikke er noget til at stoppe den, er der ingen grænser for, hvor hårdt den kan banke imod. Og det kan hurtigt blive en kedelig situation, hvis du har noget dyrebart eller skrøbeligt stående bag.

Det kan du sætte en stopper for med en effektiv dørstopper fra Biltema. På den måde kan den tage slagene og være effektiv mellemmand mellem døren og miljøet bag. Det sikrer, at døren ikke efterlader brugsspor på sine omgivelser, hvis den eksempelvis bliver taget af vinden.

Skån din dør bedst muligt

En effektiv stopper til din dør har ikke kun til formål at skåne omgivelserne omkring døren. Den skåner også døren i sig selv.

Hvis døren konstant står og banker mod enten en væg, en dørkarm eller noget helt tredje, er den selv tilbøjelig til at få mærker og tydelige skræmmer i overfladen – og det kan blive en dyr affære, hvis skaderne er så store, at der er behov for en ny dør.

Sørg for, at din nuværende dør kan holde mange år endnu med en stopper. Det er en investering, som du vil blive glad for, og som kan spare dig for mange udgifter og gener.

En diskret sikkerhedsvagt mellem væg og dør

En stopper til dør er din garanti for, at døren ikke laver ridser og skader. Men på trods af at den udfører et stort og vigtigt stykke arbejde i dit hjem, betyder det ikke, at det afspejles i dens størrelse.

Hos Biltema forhandler vi diskrete og fine dørstoppere, som smelter ind i omgivelserne. Et produkt behøver ikke at syne af meget for at være effektivt.

Her på siden kan du blandt andet finde varianter, der skrues fast i gulvet, så de ikke løber nogen vegne. På den måde er mellemmanden konstant på vagt og garanterer, at døren ikke kan snige sig udenom.

Har du behov for en fleksibel dørstopper, som kan flyttes rundt, kan du også finde den udgave i vores sortiment. Ligeledes kan du vælge mellem forskellige materialer, hvis det er en afgørende faktor for dit køb. Her kan du blandt andet vælge varianter i gummi, rustfrit stål eller børstet nikkel.

Udforsk udvalget hos Biltema, og klik din nye trofaste dørvagt hjem.