Bredt udvalg af låsesystemer

Søger du effektive låsesystemer? Eller har du behov for specielle låsetyper til et bestemt sted? Så er du havnet på den helt rigtige side.

Udforsk Biltemas velvalgte sortiment af låsesystemer. Her kan du finde mange brugervenlige løsninger, som taler ind i forskellige miljøer, offentlige såvel som i private boliger.

Fælles for alle varianterne er, at de er nemme, alsidige og intuitive at betjene for brugeren. Det sørger for høj sikkerhed omkring brugen af låsen, ligegyldigt hvilke sammenhænge den fungerer i. Hvilken lås står du og mangler?

Tag et kig i Biltemas udvalg af låse her på siden, og find den helt rigtige til dit behov.

Effektive låsesystemer til hjemmet eller offentlige steder

Hos Biltema forhandler vi en lang række praktiske produkter til samtlige kunder – private såvel som erhvervsfolk. Vi er leveringsdygtige inden for produkter, der opfylder et funktionelt formål og er nemme at betjene og montere.

Derfor egner vores låsesystemer sig både til private hjem og offentlige steder. Det brugervenlige og simple design gør, at låsetyperne kan indgå i mange forskellige miljøer på diskret og nydelig vis. Selve mekanismerne taler til enhver brugers intuition, hvilket gør låsene alsidige i brug.

Skab trygge rammer i dit hjem

En lås er til for at skabe trygge, private og kontrollerede rammer. Hvilke af låsens formål, der er vigtigst i de enkelte tilfælde, varierer fra situation til situation.

Som udgangspunkt fungerer en hvilken som helst lås som en øget sikkerhed, særligt inden for hjemmets rammer. Hos Biltema kan du blandt andet finde en sikkerhedskæde til din dør, så du altid kan kontrollere, hvem der træder ind i dit hjem, inden du åbner døren helt.

Men en lås er ikke bare en god måde at holde uvelkomne gæster og nysgerrige fingre ude. Den er også velegnet til hjemmets egne beboere.

Har du eksempelvis mindre børn i tumlingealderen, hvor alle skabe skal endevendes og udforskes? Eller er køkken- og badeværelsesskufferne bare meget mere spændende at lege med end legetøjet?

Når du har mindre børn, er det særligt vigtigt at have skarpt øje for sikkerheden i dit hjem. Møbler, som er udstyret med smarte funktioner for dig, kan udgøre en stor fare for børn, der tumler rundt og udforsker. Det gælder særligt skuffer og skabe, hvor små fingre på ingen tid kan komme i klemme.

Hos Biltema har vi løsningen i form af effektive børnesikringer til skabe og skuffer. På den måde kan du stadig udnytte møblernes funktioner, men spare dine børn for ubehagelige oplevelser. I pakken medfølger skruer, så den er klar til montering, så snart du modtager den.

Etabler privatliv, hvor det er nødvendigt

I vores udvalg af låsesystemer her på siden kan du også finde WC-greb og toiletbeslag. På den måde kan du skabe privatliv, når det er nødvendigt, og gøre toiletoplevelsen tryg.

Vores låsevarianter, der er velegnet til toiletter, er udstyret med en smart indikator, som markerer, når der er optaget eller frit. Også denne variant taler til brugerens intuitioner, da den signalerer rød eller grøn, alt efter om toilettet er i brug.

På den måde kan du skabe de optimale betingelser omkring dit toilet – enten på arbejdspladsen, i forretningen eller et andet offentligt sted, hvor der kan være meget trafik på toilettet.

Køb brugervenlige låsetyper hos Biltema

Alle vores låse, du finder her på siden, er lige så nemme at installere, som de er at betjene.
Bestil den variant, der skaber trygge rammer for dig, allerede i dag.

6 Søgeresultater