Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt i dørtilbehør

Leder du efter smart tilbehør til din dør, så den passer præcis ind i de omgivelser, den indgår i?

Se det store udvalg af effektivt dørtilbehør hos Biltema. Her kan du finde alt, du skal bruge, for at optimere brugen af din dør, så den passer ind i det miljø, den fungerer i.

Ligesom mange andre ting inden for boligens rammer opfylder en dør en række praktiske formål – og dem kan du være med til at udfolde gennem tilbehør.

I visse situationer kan der nemlig være behov for at udvide dørens basale formål og skræddersy dørens praktiske funktioner efter omgivelserne. Det kan eksempelvis være i form af en dørlukker, dørspion eller et helt tredje produkt, der udstyrer døren med ekstra fordele.

Gå på opdagelse i det spændende udvalg af dørtilbehør her på siden, og få de mange ekstra muligheder ind i dit hjem.

Mere end bare åbn-luk-funktionen

I mange tilfælde kan der være behov for at udvide dørens klassiske åbn-luk-funktion. Selvom det er dørens primære formål, findes der praktisk ekstraudstyr, som kan gøre brugen af døren en hel del nemmere.

Har du eksempelvis en altan eller have tilknyttet til din bolig, hvor du nyder at holde døren åben lang tid ad gangen?

Grundet døres spinkle og fleksible design er nogle af dem ikke specielt modstandsdygtige overfor vind. Det kan hurtigt sætte en stopper for festen, når du ønsker at skabe en åben passage mellem dit inde- og udeareal.

Med en effektiv dørholder fra Biltema kan du få kontrol over døren. Dørholderen sørger for at udstyre døren med ekstra modstandskraft over for vinde, så den ikke smækker i eller banker op i væggen bag.

På den måde kan du trygt og uden bekymring holde døren åben – eller lufte ud uden at være nervøs for gennemtræk, der får døren til at brage i.

Øg sikkerheden omkring din dør

I nogle miljøer kan det også være nødvendigt at tage alle sikkerhedsforanstaltninger omkring døren. Særligt på offentlige steder eller i sårbare miljøer kan det være en fordel at kunne justere dørens lukkehastighed eller sluttryk.

Med en dørlukker fra Biltema kan du øge sikkerheden omkring din dør. Det kan der eksempelvis være behov for særligt ved entredøre, som er mere eksponeret over for vind og daglig brug.

I vores udvalg her på siden kan du købe komplette sæt hjem, som indeholder alt, du skal bruge, til monteringen af en effektiv dørlukker. Blandt vores sortiment kan du også klikke enkeltdele hjem, i tilfælde af at du står og mangler en helt særlig del til døren.

Har du behov for ekstra værktøj til monteringen, kan du også bestille monterings- og justeringsværktøj. I samme dur kan du også finde en t-nøgle og bor til karmskruer. På den måde har du mulighed for at indstille karmskruerne jævnligt, eller når behovet melder sig.

Bestil lige det dørtilbehør, du står og mangler, allerede i dag.

Har du spørgsmål til os eller vores produkter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os eller nogle af vores produkter. Vores dygtige kundeservice sidder klar med serviceorienteret personale, der hjælper dig godt videre med dit køb.

Send os en e-mail, eller kontakt os på telefonen. Så gør vi vores ypperste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.