Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vinduesbeslag til alle typer af vinduer

Er du på jagt efter et eller flere beslag til dine vinduer? Eller søger du andet tilbehør, der skal til for, at du kan få fikset dine vinduer? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Biltema kan vi prale af at have et stort udvalg af vinduesbeslag. Vi har lidt af hvert at vælge mellem – og blandt vores sortiment her på siden finder du blandt andet anverfere, stormkroge, dørkroge og vindueskroge.

 

Du kan som altid købe vores produkter til gode og konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af de varer, du køber. Klik dine nye vindueskroge hjem her i vores webshop, eller kør ind forbi et af vores varehuse.

Vi har helt sikkert også den krog eller det beslag til dit vindue, som du står og mangler.

Vælg mellem vinduesbeslag og andet tilbehør

  • Stormbeslag og anverfere
  • Tætningsbånd og tætningslister
  • Fugeunderlag
  • Dørkroge og dørbeslag
  • Vindueskarme og vinduesbænke

Giv dine gamle vinduer nyt liv med nye vinduesbeslag

Bor du i et hus af ældre dato, frygter du måske, at dine vinduer er ved at synge på sidste vers. De ser måske lidt slidte ud, har rustne beslag eller er en anelse utætte.

Det er forbundet med en større udskrivning at skifte vinduerne i din bolig ud med nye. Men heldigvis kan du også komme rigtig langt ved at tage mindre skrappe midler i brug.

Er træet på vinduet ikke råddent, angrebet af svimmel eller andet i den stil, kan du komme langt med en god gammeldags kærlig hånd. Og du kan i mange tilfælde nøjes med at friske dine gamle vinduer op.

TIP: Mal dine vinduer i en ny frisk farve. Det kan tilføre dit hus et helt nyt udtryk, hvis træet omkring dine vinduer pludselig bliver malet rødt eller blåt i stedet for hvidt.

Frisk dine vinduer op ved

  • at trække i malertøjet og finde penslen og malerbøtten frem. En frisk omgang maling eller to kan være nok.
  • at se dig om efter nye vinduesbeslag, der kan erstatte de gamle og rustne af slagsen.
  • at investere i nye tætningslister, der slutter tæt, og som er nemme at montere.

Selvklæbende tætningslister til vinduer og døre

Slutter dit vindue ikke helt tæt længere? Eller vil du gerne kunne lukke mere støj ude fra børneværelset, så der er ro, når du skal putte den mindste i familien?

Vores tætningslister er selvklæbende og nemme at montere, og du kan montere dem på både vinduer og døre. De hjælper dig med at spare på energien, så du kan stoppe med at fyre for gråspurvene, og så hjælper de også med at holde støj og uønskede insekter ude.

Du kan selv montere dem med en smule snilde – og så kan du både gøre dig selv og miljøet en tjeneste ved at få mere tætte døre og vinduer i din bolig.

Lad vores kundeservice hjælpe dig

Har du så spørgsmål til et af vores produkter? Eller har du brug for vores hjælp til din bestilling? Uanset hvad, så er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice.

De sidder klar ved telefonen, hvis du ringer på 70 80 77 70, og de sidder også klar ved tasterne, hvis du skriver til dem på kundeservice@biltema.dk. Besøger du et af vores varehuse, hjælper vores søde medarbejdere dig naturligvis også gerne.

Vores varehuse er placeret over hele landet, så du kan med garanti også finde et, der ligger i nærheden af dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.