Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Et flot vinduesbræt giver hjemmet karakter

Din personlige stil folder sig ud fra det øjeblik, du åbner døren til dit hjem. Enhver lille detalje afspejler en bid af dig – og netop derfor er det vigtigt, du omgiver dig med ting, der har betydning for dig. Det er sådan, du skaber et hyggeligt hjem, du holder af at være i.

Det gælder både i dit valg af møbler, porcelæn og nips. Selv et vinduesbræt kan have betydning for, hvordan det føles at opholde sig i hjemmet.

Her på siden kan du finde plader i flere forskellige materialer, farver og udformninger, så du let kan udse dig den type, der passer til din personlige stil.

Der er forskel på vinduesbræt og vindueskarm

Kan du kende forskel på et vinduesbræt og en vindueskarm? Hvis du ikke er fagligt funderet i betegnelserne, kan du hurtigt komme til at blive forvirret. For hvad er forskellen egentlig på de to termer?

Vindueskarmen er den ramme, vinduet monteres i, mens vinduesbrættet er det bræt, der placeres under vinduet. Det skjuler varmeapparatet og afslutter vinduesrammen på en flot måde.

Brættet er derfor en synlig del af din indretning. Og vil du give hjemmet karakter og personlig stil, må du derfor gøre dig flere overvejelser, før du monterer den endelige løsning.

Gør din indretning personlig med et flot vinduesbræt

Vil du styrke din personlige stil og skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, skal du gøre dig et par overvejelser, før du vælger bræt til dit vindue.

Først og fremmest skal du beslutte, hvordan pladerne skal se ud, for du har mange muligheder for valg af materialer. Dernæst skal du finde ud af, hvor store de skal være, og om du har nogle ønsker til, hvad der skal stå i vinduet.

Vil du have vaser, planter eller krukker placeret på pladen, skal du vælge et bræt, der kan tåle eventuelt spild fra vandkanden. Her er sten et oplagt valg.

Opnå en rød tråd i din indretning

Den røde tråd er afgørende for, at hjemmet fremstår ryddeligt og stilrent. Det kan derfor være en fordel, at du vælger bræt i ens materialer, så udtrykket bliver det samme i alle rum.

På den måde skaber du en elegant forbindelse mellem de forskellige opholdssteder i hjemmet, så der opstår en naturlig ro i indretningen.
Dit valg af materialer har stor betydning for hjemmets stemning
Går du efter det rå look, eller holder du af det varme, organiske udtryk? Et bræt til dit vindue er med til at skabe den helt rigtige stemning i hjemmet, hvad enten du søger en moderne eller klassisk æstetik.

Vælger du træ, opnår du en blød og hyggelig fornemmelse i rummene, mens sten, zink og skifer giver et minimalistisk udtryk.

Udvalg af materialer

Vi tilbyder dig flere flotte udtryk, som både kan leveres med eller uden ventilationshuller, afhængig af om dit vinduesbræt placeres over en radiator eller ej.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.