Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Praktiske anverfere til dine vinduer

Mangler du en vindueskrog, der gør det nemt at åbne og lukke dine vinduer, når du skal lufte ud derhjemme?

Hos Biltema fører vi et stort udvalg af vinduesbeslag. Her på siden kan du se, hvad vi har at vælge mellem, og der er alt fra dørkroge og anverfere til stormbeslag og andre vinduesbeslag.

Vores priser er som altid presset helt i bund, så du kan købe det, du har brug for, til markedets bedste priser.

Åbn og luk nemt dine vinduer med en vindueskrog

Med en anverfer på dit vindue går det som en leg, når du skal åbne eller lukke dit vindue.

Hver eneste gang du skal lufte ud, eller når du bare gerne vil åbne dit vindue for bedre at kunne høre fuglenes sang i træerne i din have, kan du glæde dig over, hvor nemt det glider.

Vælg mellem flere varianter her på siden, og køb den model, der bedst matcher dine vinduer.

Derfor skal du montere anverfere på dine vinduer

  • De er nemme at montere.
  • De gør det nemt at åbne og lukke dine vinduer.
  • Du kan købe dem til lave priser.
  • De passer til langt de fleste typer af vinduer.
  • Du kan få dem i forskellige farver og materialer.

Beskyt dine vinduer mod kraftig vind

Kender du det med, at du har åbnet dit vindue på fuld gab, og der så kommer en frisk vind og smækker vinduet i eller klasker det op mod husmuren? Det er hverken godt for vinduet eller for husmuren. Og er vindstødet kraftigt nok, kan dine vinduer tage slemt skade af det.

Køber du et stormbeslag til dine vinduer, kan du beskytte dem mod voldsom blæst. Er den stormsikre krog sat på, kan selv ikke det værste vindstød få dit vindue til at smække i eller op mod muren.

Holdbare dørkroge og vindueskroge

Mangler du en dørkrog til at sætte på din toiletdør? Eller er det din havelåge, der trænger til en ny krog? Vores dørkroge kan anvendes til mange forskellige formål, og du kan få dem i forskellige størrelser og materialer.

Det samme gør sig gældende med vores vindueskroge. Her har du også masser af varianter at vælge mellem. Fælles for alle produkterne her på siden er deres gode holdbarhed og den lave pris, som du kan købe dem til.

Er det nemt at montere vores anverfere eller dørkroge?

Ja, det er det. Du behøver hverken være uddannet tømrer eller være særligt handy, for at det er en opgave, du nemt kan kaste dig over. Der følger skruer med i pakken, så du har alt, hvad du skal bruge, når du skal i gang med at montere dine nye beslag.

Vær opmærksom på at vælge en krog eller et beslag, der vil matche udtrykket på dine vinduer. Og vær også obs på, hvilken størrelse du skal gå efter. Så kan det faktisk ikke gå galt.

Få hjælp fra vores kundeservice

Vil du gerne i kontakt med vores kundeservice og få svar på alle dine spørgsmål, inden du gennemfører dit køb? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 70 80 77 70 eller sende en e-mail afsted til kundeservice@biltema.dk. En anden mulighed er at besøge et af vores varehuse. Her har vi masser af servicemindede medarbejdere, der står klar til at give dig svar på dine spørgsmål til vores produkter.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.