Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tætningslister til dine vinduer og døre

Mangler du noget til at gøre dine vinduer eller døre mere tætte?

Hos Biltema finder du et stort udvalg af tætningslister. De kan bruges til både vinduer og døre, og de giver dig en hurtig og sikker tætning af vinduer såvel som døre. Tag et kig på vores udvalg her på siden, der tæller både lister til tætning, tætningsbånd og fugeunderlag.

Du kan købe vores produkter til en god og konkurrencedygtig pris, og du kan bestille dem her i vores hjemmeside eller købe dem i en af vores butikker rundt omkring i landet.

Fordele ved vores tætningslister

  • De er nemme at anvende.
  • De giver en sikker tætning.
  • De virker hurtigt.
  • De er nemme at sætte fast.
  • De er selvklæbende.
  • De passer både til vinduer og til døre.
  • De fås til en billig pris.
  • De beskytter mod støj, snavs og insekter.
  • De sparer på energiregningen, da de holder på varmen.

Nemme og hurtige at fastgøre

Uanset om det er et gammelt eller et nyt vindue, du gerne vil gøre mere tæt, kan du bruge vores tætningslister. De er nemme at sætte på dit vindue eller din dør, og de giver straks en bedre tætning.

Da vores lister er selvklæbende, kan det ikke blive meget nemmere at gøre dine døre eller vinduer mere tætte.

Vælg vores lister til tætning, hvis det er en hurtig og nem tætning, du er på jagt efter.

Hold støj og snavs fra døren

Når du gør en dør eller et vindue mere tæt, kan du også forhindre en masse larm.

Des mere tæt, des mindre støj slipper der ind. Det samme gør sig gældende med insekter og snavs. Des mere tæt døren eller vinduet lukker til, des færre insekter og des mindre skidt ryger der med ind.

Sæt tætningslister på og gør miljøet en tjeneste

Vil du gerne undgå at fyre for gråspurvene? Så er det sund fornuft at gøre dine vinduer og døre så tætte som overhovedet muligt.

Med en liste på døren eller vinduet holder du på varmen og kan dermed spare på energien. Det gavner både din pengepung og miljøet. Og begge dele er lig med sund fornuft, hvis du spørger os.

Hvad er en tætningsliste? Og hvor er den placeret?

Der er tale om en liste, der har til formål at gøre vinduer såvel som døre mere tætte.

Den sidder typisk mellem karmen og rammen på et vindue, og det samme gør sig gældende, hvis det er en dør, den bliver anvendt på. Mere præcist vil den oftest blive placeret i et hulrum mellem karm og fals. Det kunne f.eks. være illmodbånd omkring vinduerne.

Køb en liste til en god pris her på siden. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at gøre dine vinduer og døre i huset mere tætte.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Vi hjælper dig altid gerne, hvis du vil vide mere om vores produkter, eller hvis du har spørgsmål til din bestilling.

Vi står klar til at hjælpe dig rundt omkring i vores butikker, der er fordelt over hele landet, og du kan også kontakte os via telefon eller e-mail. Giv os et kald på telefon 70 80 77 70, eller send en e-mail til vores kundeservice på kundeservice@biltema.dk.

Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre med din bestilling.