Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Brusere, brusehoveder og brusertilbehør

Købsguide brusere - giv dit badeværelse nyt liv

Har du netop renoveret badeværelset eller synes du at det kunne være rart med lidt forandring? Nogen gange rækker det at skifte bruseren for at give badeværelset nyt liv. Men hvorfor ikke udskifte bruserhovedet, slangen eller hele bruserenheden? Det har aldrig været nemmere at give bruseren et nyt look.

Der findes to typer bruserhoveder

Der er hovedsageligt to forskellige typer brusere. Hovedbrusere og håndbrusere. En hovedbruser er monteret nær loftet og har en stor og bred sil, der lader vandet plaske ned. Det skaber en luksuriøs brugeroplevelse, der minder om at stå i regnen.

Et klassisk brusehåndtag er mere fleksibelt og giver en vidunderlig bruseroplevelse til både store og små. Hvis du vil have luksusen ved noget lidt ekstra, kan du med fordel vælge et brusehoved med en massagestråle.

Bruserslanger i forskellige designs

En anden måde at forny bruseren på er at skifte bruserslangen. Disse fås ligesom brusernehovederne i flere forskellige typer og materialer. For at sikre at du vælger den rigtige slange, anbefaler vi at du finder ud af koblingens størrelse, inden du besøger varehuset.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.