Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Halvtag og entretag

Halvtage og entrétage giver ly og beskytter yderdøren mod regn og vand.
Hos Biltema finder du enkle og elegante udhæng til yderdøren til huse og villaer. Udhængene er moderne og lette med fleksibel tilpasning, så du nemt og hurtigt kan opsætte dem og tilpasse til den enkelte bygning.  Det er også muligt at koble flere halvtag sammen for bredere indgangspartier. Solid konstruktion, der holder godt til det danske vejrlig - også i vinterens blæsevejr. Befæstning medfølger ikke - brug befæstning, der passer til din bolig  og de materialer, den er bygget af. Se den enkelte vare for specifikationer og manualer.

Hvilket indgangsparti skal du vælge?

Du kan bygge mange tilføjelser til indgangspartier for at sikre dig en indgang i læ for regn. Hvad du skal vælge afhænger af dine behov, budget, tidsplan, de lokale byggereglementer og hvad der passer til bygningen. Uanset hvad du vælger er det rart at kunne åbne hoveddøren uden at regnen sjasker ned.