Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hækkeklipper eller hækkesaks? Find det her

Der er mange ting at ordne for en haveejer. Og hvordan er det nu? Er det før eller efter Sankt Hans, hækken skal klippes, eller følger du bare efter, når resten af nabolaget folder deres maskiner ud og får bugt med den pjuskede frisure, din hæk har anlagt?

Uanset hvad, kan det være en god idé at anskaffe sig en hækkeklipper eller en hækkesaks, der kan hjælpe dig i mål med jobbet.

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige modeller i forskellige priser. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi ved nemlig alt om de produkter, vi sælger.

Det er ved at være den tid på året

Nu skal hækken klippes. Der findes en hækkeklipper til enhver hæk. Der findes dem med batteri, dem med el og dem med motor. Der findes forskellige former for blade og forskellige længder. Det er selvfølgelig altid vigtigt, du tager udgangspunkt i den hæk, du har i netop din have.

Tag højde for længde og sort, når du skal vælge en maskine. Det vil være ærgerligt, hvis du ikke kan nå det øverste stykke.

Vi har modeller med en tilhørende teleskopstang, der muliggør forlængelse af skaftet. Det kan være en fordel, hvis du har hække i forskellige længder. Spørg endelig, hvis du har brug for vejledning.

Ligusterhækken står for skud

En ting er, at din hæk skal have den årlige klipning. Anderledes kan det være med de forskellige buske og træer, der befinder sig i din have. Her kan det være nødvendigt med en hækkesaks, når ligusterhækken skal beskæres, eller hvis en busk er blevet lidt for tæt og trænger til at blive tyndet ud.

Vi har et stort udvalg af hækkesakse – for også her skal du finde den type, der passer til netop de buske, du har i din have. Er det tykke eller tynde grene? Og hvordan skal saksen ligge i hånden på dig? Find din favorit lige her.

Tjek vores udvalg

Er du den glade ejer af en skøn have, kan havearbejdet være ren meditation for dig. Sådan er der i hvert fald mange, der har det, når de går i haven med en saks eller andet udstyr i hænderne. For udstyr skal der ofte til, når ukrudtet skal fjernes, hækken skal klippes, eller jorden skal kultiveres.

Se vores udvalg af haveredskaber, når du alligevel er her. Vi tilbyder mange forskellige former for redskaber til mange forskellige formål.

Få svar på dine spørgsmål

Leder du efter et redskab, du ikke kan finde? Ring til os. Så hjælper vi dig med at få det rette udstyr hjem, så din have kan blive sommerklar. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.