Hestepleje, ride- og staldudstyr til gode priser

Her finder du vores gode og funktionelle basissortiment af udstyr til hest, rytter og stald. 

Der er mange aspekter i at have heste, og det kræver forskelligt udstyr til træning, pasning og vedligehold af stald og faciliteter. Desuden er sikkerhed det vigtigste i al omgang med heste.  

Vores udstyr til hest, rytter og stald er nøje udvalgte og lever op til de høje krav for kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. 

Hestepleje til gode priser

Der findes mange plejeprodukter til heste. Det kan være svært at navigere i de mange muligheder og kvaliteter på markedet, selvom vi naturligvis ønsker at gøre det bedste for vores hest. Hos Biltema har vi mærket vores hestepleje med vores eget varemærke, så du ikke skal betale for branding af produktet, men udelukkende det produkt du får.

Sikkert og funktionelt rideudstyr og tilbehør

Funktionalitet og sikkerhed må siges at være de to vigtigste kvaliteter i rideudstyr og hestetilbehør. Derfor udbyder vi rideudstyr og tilbehør af god kvalitet, der er funktionelt og sikkert at bruge på rideturen, i stalden og når din hest skal på fold. Hos Biltema er det nemlig ikke brandet, der er vigtigst, men derimod at dit rideudstyr og hestetilbehør fungerer. Derfor kan du finde underlag, grimer, bandager, refleksudstyr og andet til ridetur og stald i topkvalitet, men til overkommelige priser. 

Husk sikkerheden - både når du rider ud og i stalden

Heste er store flugtdyr. Det er derfor ikke altid nemt at forudse deres næste træk. Selvom du kender din hest godt, kan den blive forskrækket og reagere uhensigtsmæssigt. Dog er der ting, du kan gøre, for at sikre dig at du har styr på hesten, og kan forudse situationer, før de bliver potentielt farlige: 

  • Hav altid refleksudstyr på, når du rider ud om aftenen. Derved kan bilerne se dig, og så har de mulighed for at holde afstand til dig og din hest, når de skal passere jer langs vejen. 
  • Brug altid træktov, når du trækker din hest til og fra fold. Trækker du din hest i grimen, kan du skade din arm, hvis hesten bliver bange. 
  • Sørg for at dit udstyr altid er funktionelt, så det ikke pludselig knækker og hesten slipper løs, hvis der opstår en uventet situation og hesten bliver bange. 
0 Søgeresultater