Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Holdbart hestehegn

Det vigtigste ved et hestehegn er, at sikkerheden er i top. En høj sikkerhed sørger for, at hestene bliver på den rigtige side af hegnet, og samtidig minimerer det også risikoen for, at hestene kommer til skade ved kontakt med hegnet. 

Når du skal lave en ny fold eller udskifte det nuværende hestehegn, er det altså vigtigt at vælge en løsning i gode og robuste materialer, som ikke går i stykker eller gør skade på hestene. En anden fordel ved at vælge robuste materialer, er at du får et hegn med en lang levetid, som kan holde til omskifteligt vejr.  

Hos Biltema har vi alt det, du skal bruge, når du skal lave nyt hestehegn. Uanset om du mangler hegnspæle, hegnstråd eller ledhåndtag, så finder du det her. 

5 tips til dit hestehegn

Når du skal lave ny hestefold, er der mange ting at holde styr på. Vi har samlet fem tips til dit nye hegn, som du kan læse lige her: 

  • Sørg for at hegnstråden er strammet nok, så den ikke hænger løst. 
  • Sikr dig at der ikke er grene, høje græsstrå eller andet, der rører hegnstråden.
  • Tjek hegnet ofte. Dette tip gælder især, hvis du har en stor fold. Gå en runde langs hegnet og tjek, at hegnstråden er intakt. 
  • Brug ordentlige materialer, når du skal lave hestehegnet. Et hegn skal kunne holde til al slags vejr, så det er vigtigt, at det er lavet af gode og holdbare materialer. 
  • Vær opmærksom på, at din hest kan være mere isoleret over for stødhegn om vinteren, hvis den går med dækken eller har en tyk vinterpels. 

Hav redskaber til hegnet på lager

Selvom du køber de mest holdbare materialer, kan det ske, at hegnet går i stykker. Det sker ofte i forbindelse med, at en hest er brudt ud eller gået ind i hegnet. I disse tilfælde er det vigtigt, at du kan handle hurtigt og få repareret hegnet, så de andre heste bliver på folden. 

Derfor er det en god ide, at have et lille lager af de mest vigtige ting - det kan eksempelvis være ledhåndtag, hegnstråd og hegnspæle. Så er du sikret, at du hurtigt kan reparere hestehegnet, hvis uheldet har været ude.

Skal du have hjælp? 

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller hvordan du bruger dem, kan du besøge din lokale Biltema. Her står vores hjælpsomme personale klar til at hjælpe dig godt på vej med dit nye hestehegn. 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.