Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hestepleje - produkter til din hest

Pas på din hest med de bedste plejeprodukter. Som hesteejer går du sikkert op i, at din hest har det så godt som muligt. Du holder måske øje med, at den får kvalitetsfoder, den rette mængde motion, og at dens udstyr passer perfekt. Den daglige hestepleje er også vigtigt for hestens ve og vel, og med de rette produkter sikrer du dig, at din hest bliver holdt i topform. 

Hos Biltema finder du et udvalg af plejeprodukter til din hest. Fælles for vores produkter er, at de er lavet i god kvalitet, der kan holde til at blive brugt dagligt. 

3 råd til hestepleje

  • Lad ikke flere heste dele strigler - hav en striglekasse eller strigletaske pr hest. På den måde er du sikker på, at eventuelle hudsygdomme ikke spreder sig i stalden. 
  • Hestepleje handler også om udstyret. Sørg for at vaske gjord, underlag og udstyr regelmæssigt. Det sikrer både en høj komfort for hesten, men sørger også for at forlænge levetiden på dit hesteudstyr. 
  • Hvis din hest går med dækken eller altid har grime på på folden, så rengør det jævnligt. Det er vigtigt at købe hesteudstyr, der passer korrekt. Men det er også vigtigt at pleje udstyret og holde det rent, så der ikke sætter sig snavs fast, der kan give gnavesår. 

Plejeprodukter til din hest

Hvis du også elsker at forkæle din hest, har du sikkert masser af produkter inden for hestepleje på lager. Nogle af produkterne bruger du sikkert dagligt, eksempelvis når du strigler din hest inden ridning. 

Men der er sikkert også nogle af produkterne, som kun bruges en gang imellem. Når du så har brug for et specifikt produkt, kan det være svært at finde! Derfor kan det være en god ide at organisere hesteplejeprodukterne, så du nemt kan finde et bestemt produkt, når du skal bruge det. En striglekasse eller strigletaske med mange rum virker godt til formålet. Det kan også være en god ide, at have en strigletaske til de ting, du bruger til daglig, og have en separat strigletaske til produkter, som du ikke så tit skal bruge.