Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hesteudstyr

Når du skal købe hesteudstyr, er det vigtigt, at kvaliteten er i top. Udstyret skal nemlig både holde til daglig brug i stalden og under ridning. Derfor har vi hos Biltema sørget for, at alt vores udstyr er produceret i bedst mulig kvalitet, så du kan være sikker på, at dit nye hesteudstyr holder mange år frem. 

Når du er på udkig efter nyt udstyr til hesten, er det også vigtigt at sørge for, at pasformen er korrekt. Den korrekte pasform sikrer, at hesten ikke får gnavesår og gener af at have udstyret på. Det har vi selvfølgelig taget højde for, og vores hesteudstyr er designet, så komforten er i top. 

Hesteudstyr med reflekser

Hvis du ofte rider ture, eller måske skal ride til nærmeste ridehal, er det vigtigt at passe på dig selv og din hest i trafikken, da det kan være svært for bilister at se dig. Derfor handler det om at gøre dig og hesten så synlig som muligt. Det kan nemt gøres ved hjælp af refleksudstyr til hesten. Brug eksempelvis et par benreflekser eller klokker med refleks i. Hvis du vil være endnu mere synlig, kan du med fordel bruge et refleksdækken. Så er du sikker på, at bilister kan se jer på lang afstand, og så de kan nå at sænke farten og tage hensyn. 

Refleksudstyr til hesten er naturligvis ekstra vigtigt i de mørke tider, men det kan være en god ide året rundt. Det er en nem måde at øge sikkerheden for både dig, din hest og forbikørende bilister. 

Billigt hesteudstyr 

Livet som hesteejer kan være dyrt, og du kan hurtigt købe dig fattig i alt fra hesteudstyr til foder og ridetøj. Men sådan behøver det ikke at være! Når du køber dit udstyr til hesten hos Biltema, får du nemlig høj kvalitet til skarpe priser. 

Stort udvalg af heste- og rideudstyr

Hos Biltema finder du et stort udvalg af udstyr til både hest og rytter. Hvis du er på udkig efter rideudstyr, finder du det her. Er du ved at bygge stald eller opgradere den nuværende, 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.