Indpakning

Indpakning er gavepapir og cellofan, som du bruger til at pakke gaver flot ind. Mange bruger også gavepapir til at binde børnenes skolebøger ind. Gavepapir og cellofan i flotte farver og smukke mønstre sætter prikken over i’et, når du f.eks. giver en fødselsdagsgave til en, du holder af.  

Hvorfor bruge indpakning?

For børn og barnlige sjæle er gaver forbundet med glæde og store forventninger. Ikke mindst på grund af indpakningen, for når man ikke ved, hvad der gemmer sig bag det kulørte gavepapir, får drømmene og forhåbningerne lov at gro. En gave ville ikke være det samme uden indpakning. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige gavepapirer, der kommer i mange farver og med forskellige mønstre til både børn og voksne. 

Dyr og sjove figurer i strålende farver er altid et hit hos børnene, hvor ensfarvede eller blomstrede papirer vækker større glæde hos de voksne. Til værtinde- og blomstergaver er skinnende cellofan et smukt valg. Her skal indholdet ikke holdes hemmeligt, men i stedet vises frem. Dette er cellofan ideelt til, da det både beskytter indholdet og lader modtageren nyde sin gave på én og samme tid.        

For at passe på naturen kommer indpakningen fra bæredygtige skovbrug, der ikke belaster miljøet. 

Kreativitet med indpakning

Det giver måske sig selv at gavepapir og cellofan bruges til indpakning af gaver, men faktisk findes der et hav af kreative muligheder, hvor du også kan bruge de kulørte indpakninger. Tag f.eks. en lille papæske og beklæd siderne med gavepapir. På den måde får du din helt egen æske, som du kan bruge til at opbevare småting i eller anvende som gaveæske. Også til små kunstværker kan gavepapir bruges. For børn er det både sjovt og hyggeligt at klippe motiver af gavepapir, og klistre dem på flotte tegninger.  

Derfor kan du bruge gavepapir og cellofan til mange kreative formål, der både vækker begejstring hos børn og voksne. 

2 Søgeresultater