Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kunstmaterialer - Find din indre kunstner frem

I vores afdeling for kunstmaterialer finder du alt fra pensler, farver og lærreder til at udfolde sin kreativitet med. Hos Biltema har vi kunstmaterialer til at øge din maleglæde og få dine kreative ideer til malerier ud i verden. Vi går meget op i små priser og stort udvalg af varer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som vores slogan siger: Høj kvalitet til lave priser!

Du kan læse mere om vores gode sortiment af kunstmaterialer under de enkelte produkter. Hvis du har spørgsmål til vores kunstmaterialer eller brug for vejledning til at finde det rigtige til udarbejdningen af din kunst, står vi altid klar til at hjælpe dig. Tag et kig på vores udvalg af kunstmaterialer i et af vores varehuse eller her på siden.

Kunstmaterialer - Sådan kommer du igang med at male?

Kreativitet er evnen til at skabe eller tænke noget, som på den ene side er nyt, originalt og overraskende samtidig med, at det også er passende og hensigtsmæssigt. Det er vigtigt, at du selv tror på, at du kan være kreativ og at du prøver dig frem med forskellige stilarter

Kunst handler om at du tør at udstille sig selv og dine følelser, da det handler meget at finde inspiration i sig selv og sin omverden. Du kan udfolde din kreativitet med vores kunstmaterialer til lave priser. Vi har alt du behøver til at starte op med at male, uanset om du er til akrylmaling eller tuscher.

 

Kunstmaterialer - Familietid og det kreative barn

Hos Biltema har vi alle kunstmaterialerne du behøver til at være kreative med dit barn. Det er en god måde at hygge på, da det er vigtigt for barnet at udfolde sig kreativt ved at tegne og male for at udvikle finmotorikken og bearbejde tanker, oplevelser og følelser. Det er nemmest for et barn at udtrykke sig gennem leg, kreativitet og fantasi.

Der er mange måder du kan hjælpe dit barn til at udvikle deres tegnelyst på.

  1. Tilpas din tegnestil til barnets. Det vil sige, at hvis dit 2-årige barn tegner kruseduller, skal du også. Hvis du tegner meget anderledes, kan det ske at barnet tror det er den eneste måde at tegne på.
  2. Anerkend barnets frie tegnestil, da det giver udtryk for hvad der er vigtigst for barnet.
  3. Deltag nysgerrig og gerne spørg ind til hvad barnet tegner eller vær sammen med barnet om at tegne. 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.