Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Jagttøj

Hos Biltema har vi nøje udvalgt essentielle stykker jagttøj, som ingen jæger kan klare sig uden. Jagt i Danmark og i vores nabolande er ofte en kold fornøjelse i utilgængeligt terræn. Det nordiske klima byder på meget regn, vind, slud og sne. Vi ved at det er vigtigt med praktisk og behageligt jagttøj og har fundet funktionelt og prisfornuftigt tøj med smarte detaljer og høj kvalitet og slidstyrke. Jagttøj står sin prøve i brug og skal kunne holde til meget.
De danske jagttraditioner byder at jægeren færdes ved egen kraft i terrænet, uanset om der er tale om mere aktive jagtformer som pürschjagt og klapjagt eller de mere stillestående som anstandsjagt og drivjagte. Det betyder at jagttøj skal kunne tilpasses forholdene og holde jægeren varm ved stillestående jagt og slippe overskudsvarme ud, når jægeren er i bevægelse over terrænet. 
Som jæger har du brug for komfort og fuld bevægelsesfrihed, kunne bevæge dig usynligt og lydløst for byttet, mens du helst skal kunne spottes i terrænet af andre jægere.

Biltemas Jagttøj

En praktisk vildmarksjakke og et par tilsvarende bukser er essentielt for enhver jæger. Biltemas jakke og bukser er forede og lette for høj komfort og stor bevægelsesfrihed. Tøjet er produceret af behageligt trikotagestof og vandtæt (3000 mvs) med forstærkninger på udsatte steder. De mange vandtætte lommer sikrer at du altid har det, du skal bruge ved hånden. Jakken har aftagelig hætte og manchetter samt ventilationslynlåse under armene til bevægelse i terrænet.

En kasket holder regn og sol væk fra øjnene og beskytter hovedet mod kulde og solstik. Biltemas kasket i orange camo-mønster giver desuden stor synlighed i skov og mark, og reflekser sikrer at du er synlig i mørke. Det specialudviklede mønster er svært at se for dyr, men let synligt for mennesker.

Et par gaiters beskytter bukser og støvler og sikrer dig mod at regnvand løber ned i støvlerne og giver kolde og våde fødder. Biltemas gaiters er testet under barske forhold og produceret i vandtæt polyester/nylon. De lukkes nemt med en lynlås foran og spændes sikkert fast med krog i snørebåndet og sikres med udskiftelige elastikbånd om støvlen.

Jagttøj til kolde dage

Til de kolde dage er en hue uundværlig. Biltemas behagelige vendbare hue i camo/orange kan tilpasses efter forhold og sæson.
Et multiscarf kan bæres som pandebånd, hue, halstørklæde og på mange flere måder. Den kreative jæger er også kendt for at bruge det som en fiks ekstrapose, hvis man lige falder over lidt tilbehør til jagtbyttet såsom en håndfuld kantareller eller tyttebær. Biltemas multiscarf kommer i grøn/vinter camo samt orange.
Varmeposer til engangsbrug er gode at have i baghånden til de ekstra kolde dage. Poserne aktiveres nemt og give hurtigt varme til forfrosne hænder og fødder. Poserne findes i to modeller - én der passer ind i handsken og én, der kan klæbes fast indeni støvler. 

Tilbehør til jagt

Til anstandsjagten har vi camouflagenet på 1,5 x 4 m. i høj kvalitet med forstærkede kanter til enkel opsætning. Nettet er velegnet til at kamuflere jagt- eller fotoskjul, jagttårn og hytter.
Et personligt myggenet beskytter dig mod irriterende svirrefluer og stikkende myg. Intet er mere ærgerligt end at blive distraheret af bidende fluer, netop som bukken står til skud. Vores vaskbare myggenet har en god pasform med elastisk kant.
Du finder også camouflagetape til blanke overflader på kniv og våben. Camo-tapen giver et sikkert greb, og isolere mod varme og kulde. Kan let fjernes uden at efterlade limrester og genbruges op til 8 gange.
Vi har også praktiske vinylhandsker uden pudder til sikker partering og håndtering af byttet.

Klæd dig rigtig på til jagt

Ordentlig påklædning til jagt følger de samme grundlæggende regler som enhver fornuftig påklædning til at opholde sig udendørs i mange timer ad gangen: inderlag, der transporterer sved væk fra kroppen og holder dig varm, mellemlag, der isolerer, og yderst et lag, der sikrer mod vind og vejr. Vælg beklædning efter jagttype og vejr - skal du sidde eller stå stille i længere tid ad gange, er det vigtigt at du kan holde varmen. Til bevægelse bør tøjet være lettere. Til sommerjagt er mellemlaget ofte unødvendigt. Investér i solidt fodtøj, der er behageligt at gå i og kan holde vand og kulde ude.
Du finder også velegnet jagtbeklædning i vores fritidstøjs-afdeling, hvor vi har et bredt udvalg af varm og praktisk beklædning til under jagttøjet.