Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Jagt

Jagt er en udendørs hobby med rødder tilbage til urtiden. Formålet med jagt i dag er rekreativ. Du kan både nyde naturen, men også nedlægge vildt til fødevarer eller som trofæjagt. De fleste går på jagt med riffel eller haglbøsse, selvom der også findes et par tusinde buejægere i Danmark.

Hvad skal du bruge til jagt?

For ca. 15.000 år siden begyndte mennesker at gå på jagt i Danmark. Her foregik det med spyd og fangstnet for at skaffe føde. Siden da har både mennesket og teknologien heldigvis udviklet sig. Derfor findes der nu et hav af udstyr, som alt sammen gør det nemmere og smartere for dig, når du jager. 

Jagttøj

Jagt foregår i det fri under ofte skiftende og til tider uforudsigelige vejrforhold. Derfor er tøjet en vigtig del af det at gå på jagt, hvilket stiller en række krav til kvalitet og komfort. En fornuftig beklædning består af tre lag: 

  • Inderlag   
  • Mellemlag
  • Yderlag

Den rette beklædning afgøres på baggrund af vejret og jagttype. Som udgangspunkt skal det inderste lag transportere sved væk fra kroppen og holde dig varm. Mellemlaget fungerer som isolation, mens det yderste lag beskytter mod vand og vind. Dog kan enkelte lag undværes, hvis du jager om sommeren. Derfor har vi et stort udvalg af jagttøj til flere formål. 

Jagtudstyr

Vi har et bredt sortiment af jagtudstyr, som sikrer dig den bedste jagt. En god taske, en kniv og en kikkert er ganske uundværlige redskaber, som du helt sikkert får brug for. Derudover har vi lokkefugle og -lys, som hjælper dig med at lokke vildtet. For at sikre, at vildtet ikke ser dig, har vi produkter som camouflagenet og -tape, der lader dig gå i ét med dine omgivelser.

Kom godt i gang med jagt 

Der er mange glæder ved at gå på jagt. Som jæger opholder man sig meget i naturen, hvor ro og samværet med andre jægere er i højsædet. Derfor er det en skøn hobby, som de fleste kan være med på. Det er også en hobby, som kræver en del udstyr, men med det på plads, er du klar til at kaste dig ud i det. For at komme i gang med at jage skal du have et jagttegn. Du kan orientere dig om dine jagtmuligheder i din nærmeste jagtforening. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.