Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vildtvægte til gode priser

Er du vild med jagt og mangler den helt rigtige vildtvægt til en fordelagtig pris? Hos Biltema har vi et godt udvalg af vildtvægte. Vores sortiment byder på flere vildtvægte til at veje dit bytte med. Hvis du har spørgsmål til vores værktøj eller har brug for vejledning til at finde det rigtige værktøj til din næste tur på jagt, så står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Du hænger dit bytte på krogen, som nemt måler byttets vægt for dig.. Du kan hænge vildtvægten i både et træ eller loft ved hjælp af det smarte ophæng/krog i toppen. Der findes flere udgaver af vildtvægte, heriblandt digitale-, analog- og fjedervægte. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse.

Vildtvægt - Hvad er jagt og hvordan kommer jeg godt i gang?

Jagt giver dig en pause fra den hektiske hverdag med stress og jag. Det er en hobby, hvor du har mulighed for at komme tættere på naturen og koble af. Det bidrager med  mere ro og større forståelse for dig selv. For at du må gå på jagt, skal du have bestået jagttegn og haglskydeprøven. 

Vi anbefaler, at du melder dig ind i en lokal jagtforening, da du som ny jæger nemt kan miste modet efter et år eller to fordi du måske ikke får lov til at gå på jagt og nedlagt dit første bytte lige med det samme. I en jagtforening kan du få gode råd til det rigtige jagtudstyr, vejledning løbende og jagtmuligheder i løbet af året. 

Vildtvægt - Hvilke krav er der til håndtering af et bytte?

Som en del af dit jagttegn er du registreret i miljøstyrelsen. Hvis du som jæger håndterer dit eget nedlagte vildt i din egen husholdning, og kødet spises af dig selv og familien i jeres hjem, er håndteringen af kødet ikke omfattet af hygiejnelovgivningen. 

Inden for et jagtselskab kan du også dele jagtudbyttet med henblik på at spise det privat. Hvis du derimod ønsker at sælge vildtet, skal du som jæger have en uddannelse i hygiejne m.m. Kurset udbydes bl.a. hos Danmarks Jægerforbund. Spørg din lokale jagtforening.