Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Jagttasker

Jagttasker er en uundværlig del af grejet til jagten. En god og solid jagttaske med plads til alt udstyr hjælper med at sikre en god jagttur. Når du skal bruge dit jagtudstyr under jagten, skal det være let tilgængeligt og hurtigt at finde. Hos Biltema finder du en række jagttasker til forskellige behov og jagtformer - både til kortere og længere jagtture, en tur på skydebanen og fisketuren.

Jagttasker og stolerygsæk til jagt

Til en langvarig anstandsjagt eller klapjagt hvor du står for, kan det være rart med mulighed for at sidde ned. Her kommer stolerygsækken til redning med indbygget siddeplads. Den er også praktisk at have med til fisketure, til fuglekigning og andre udendørs aktiviteter, hvor du står stille.

 

Rygsæk med våbenholder

Skal du på pürschjagt er det rart med en kompakt rygsæk med plads til våben. Sørg for at rygsækken sidder godt og er ordentligt pakket, så den er behagelig at have på. Så er du klar til at komme gennem krat og underskov med lidt mere komfort. Til jagtrejser og jagter, hvor du går en del over større revirer, er en rygsæk med våbenholder også praktisk.

 

Patrontasker og våbenetui

Til en tur på skydebanen er patrontasker og våbenetui uundværlig. Foretrækker du minimalt udstyr, kan patrontaske og et våbenetui også række langt på en velorganiseret jagt. Biltemas jagttasker til våben og patroner er slidstærke og praktiske til en fornuftig pris.

 

Jagttasker til dit behov

  • Køb en jagttaske i solid kvalitet, der kan holde til udendørs aktiviteter og kan rengøres.
  • Tjek at den har de rum og opbevaringsmuligheder, du har brug for.
  • Prøv gerne rygsække med vægt i. Så kan du bedst vurdere om den sidder godt og er behagelig at bære over længere tid.
  • Undgå at købe en større taske eller rygsæk end du har behov for. Det er altid enklere at bevæge sig rundt i natur, krat og underskov med en mindre og mere kompakt taske.

 

Transport af våben

Til og fra jagten skal du transportere dit våben i et lukket etui - du kan ikke nøjes med at have dit våben fastspændt i en rygsæk med våbenholder uden etui. Våbnet må heller ikke indeholde ammunition, der skal opbevares separat fra våbnet. Du må transportere dit våben til og fra jagt samt i andet såkaldt anerkendelsesværdige formål - ved salg, køb, til skydetræning o.l. Våbnet skal transporteres forsvarligt. Det vil sige i aflåst og sikret transportmiddel, eller under opsyn. Husk også at medbringe jagttegn, personlige legitimation samt evt. transporttilladelse til våben og våbenlegitimationskort.