Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lokkelys til den prisbevidste jæger

Er du vild med jagt og mangler det helt rigtige lokkelys til en fordelagtig pris? Hos Biltema har vi et udvalg af essentielt udstyr til dig, der går på jagt. Vores sortiment byder på alt fra lokkelys, kompas, jagtknive til klapstole for at du kan købe kvalitets jagtudstyr billigt. Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige udstyr til din næste tur på jagt, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Jagt giver dig en pause fra den hektiske hverdag med stress og jag. Det er en hobby, hvor du har mulighed for at komme tættere på naturen og koble af, hvilket kan bidrage til at du får mere ro. Mennesker har jaget siden urtiden, hvor jagten oftest foregik i flok. Mange af principperne fra dengang har ikke ændret sig, med undtagelse af at det nu er en hobby i stedet for overlevelse.

Hvad er et lokkelys?

Et lokkelys er grønne LED-lys, der gør at du kan se vildtet, samtidigt med at lyset ikke vil skræmme vildtet væk. Lokkelyset kan nemt monteres på et stativ over fodersprederen, og flere af dem har den smarte skumringssensor, der tænder lyset ved solnedgang og slukker ved solopgang. Nogle oplades via sollys, og andre skal bruge batterier. 

Generelt anbefales det at lokkestedet er mindst 200 m. fra alle jagtgrænser, derfor kræver det altså et areal på mindst 17 Ha at opstille et lokkested med fodring. Når du placerer foderpladsen skal du også tænke på placeringen af tårnet/stigen og om du nemt få byttet med dig fra området. Det anbefales ikke at placerer stigen/tårnet tættere på end 20 m fra foderpladsen, men heller ikke mere end ca. 50 m væk derfra.

Lokkelys - Hvordan finder jeg det rigtige jagtudstyr?

Hos Biltema kan du finde godt, grundlæggende jagtudstyr. Vi anbefaler at investere i høreværn, varmeposer, ørepropper jagtkniv, termoflaske, camouflagenet, kompas, våbenpleje og kikkert til at starte med. Alt dette kan du købe til lave priser hos os. Vores jagtudstyr har en god pris, samtidig med at det stadig er af god kvalitet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.