Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Måltavler og skydeskiver: bevar din præcision

Som jæger kan der gå noget tid mellem hver jagt. Der er nogle basale forudsætninger for at du kan tage jævnligt afsted. Du skal bl.a. have et jagtareal og ikke mindst følge jagtsæsonerne. Hvis du ikke har mulighed for at tage på jagt så meget som du ønsker, kan du bruge måltavler og skydeskiver til at forblive i topform. 

I Danmark er den primære jagtperiode i vinterhalvåret hvor hovdyr og ænder må jages. Udenfor jagtsæsonen kan du supplere med skydeskiver. Skydeskiven er din træningsmakker i tiderne hvor du ikke kan jage. 

Når du skal skyde på måltavle og skydeskive, anbefaler Biltema at du bruger dit sædvanlige skydevåben - vær dog opmærksom på max. kalibrer ved de forskellige typer skydeskiver. Information om velegnet kaliber kan findes under produkterne. 

Måltavlerne kan også benyttes ved træning til konkurrenceskydning med pistol og målskydning med luftgevær. 

Måltavler og skydeskiver til konkurrenceskydning 

Vores skydeskiver og måltavler kan også bruges til andre formål end jagt. F.eks. kan du bruge dem hvis du går til skydning. Hvis du går til konkurrenceskydning, er det vigtigt at du øver dig på dine teknikker. Det kan være at du skal til en konkurrence, hvor du gerne vil være forberedt bedst muligt. Én af de bedste måder at forberede sig på, er ved at skyde, og der skal mange skud til at nå konkurrenceformen. Her kan du bruge mange målskiver, mens du træner - hos Biltema finder du dem billigt. 

Hvis du hverken er jæger eller konkurrenceskytte, kan du også bruge vores måltavler og skydeskiver til sjov og ballade. Du kan sætte en skydeskive op i din have og bl.a. skyde med bue og pil. Der er selvfølgelig nogle forholdsregler, som du skal overholde. Din have skal være stor og beskyttet fra andres grunde, så du ikke risikerer at skyde en pil over på naboens grund. Du skal også have en god støtte til at holde skydeskiven på plads. 

Hvis du har mindre børn, kan du finde bue og pil med sugekopper, så dit barn ikke risikerer at komme til skade.

Våbenhobby: hvordan opstod det? 

For mange er skydning en god måde at fordybe sig og opøve koncentration. Men hvordan opstod disse discipliner? 

Skydesporten kan spores helt tilbage til 1300-tallet. Det siges, at de første konkurrencer startede omkring 1480. Det var dog omkring 1800-tallet at skydesporten blev internationalt anerkendt. Man kan ikke spore  skydesportens oprindelse præcist, men den har rødder i både militære traditioner og i jagtsammenhænge. Man har skudt på mål efter måltavler og lerduer på mål efter genstande, og ham som ramte flest blev anerkendt som bedste skytte. 

Jagt, konkurrenceskydning og leg i haven - du kan bruge skydeskiver og måltavler til den hobby, som du elsker mest. Vi ses hos Biltema. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.